Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Stärk ditt företag med digitalisering!

6

APR

Datum: 6 apr 2022

Tid: 09.00–10.00

Plats: Digitalt via Zoom

Detta seminarium är kostnadsfritt och anpassat för små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen som påverkats av den pågående pandemin.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Det finns fler möjligheter till smart digitalisering än jag var medveten om och att jag behöver lyfta blicken och se till helheten.

/Deltagare från vårt digitaliseringswebbinarium i mars 2022 på frågan "Vad fick du med dig?"

Digitalisering handlar om att använda digital teknik för att göra verksamheten starkare, mer konkurrenskraftig och lönsam. Det kan handla om stora beslut och investeringar, men lika gärna om små beslut som är lätta att implementera och kan spara både tid och pengar.

Nu ger vi ditt företag kostnadsfritt stöd på digitaliseringsresan! Den 6 april kl. 09:00 är företagare inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen välkomna till ett seminarium där vi fokuserar på konkreta vinster och effekter som du och företaget kan uppnå.

I mars arrangerade vi ett webbinarium där experten Sarah Watz berättade om digitaliseringens möjligheter och hur du kan tänka för att identifiera och prioritera bland ditt företags behov. Nu ger vi dig som inte deltog då en ny chans.

Det du behöver göra är att lyssna den 6/4 och fundera på vilka områden du vill få hjälp inom. Efter seminariet kan du önska fortsatt kostnadsfritt stöd av oss. Vi stöttar ett begränsat antal företag under våren med att göra verkstad av sin digitaliseringsresa.

I korthet:

  1. Anmäl dig till seminariet den 6/4 kl. 09:00-10:00. Här får du värdefulla insikter om digitaliseringens möjligheter.
  2. Om du vill, anmäl intresse för ett fördjupande arbete med digitalisering i ditt företag. Även det kostnadsfritt. Den 6 april berättar vi hur du gör.

Viktigt att notera: detta digitaliseringsprogram är kostnadsfritt och anpassat för små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen som påverkats av den pågående pandemin.

Om Sarah Watz

Sarah är en van föreläsare, utbildare, coach och mentor med digitalisering som specialistområde. Hon driver en egen entreprenörsskola och har lång erfarenhet av att stötta små och medelstora företag till ökad tillväxt, både individuellt och i grupp.

Sarah håller i seminariet den 6 april och ansvarar även för den fördjupning som vi kan erbjuda ett mindre antal företag under våren 2022.

Sarah Watz, expert på att stötta små och medelstora företag inom bl.a. digitalisering.

Välkommen med din anmälan!

Uppdaterad: 29 mars 2022
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram