Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Kostnadsfritt utvecklingsstöd

Vårt skräddarsydda utvecklingsstöd hjälper ditt företag att växa

Genom våra olika projekt erbjuder vi olika utvecklingsprogram och stödinsatser som är anpassade för små och medelstora företag inom livsmedelsnäringen som vill växa och utvecklas på ett hållbart sätt. Företag i Stockholms län (och i viss mån från andra län) kan kostnadsfritt delta i utvecklingsprogrammen.

Vilka utmaningar har ditt företag?

Alla företag står inför utmaningar – vilka är dina? Vårt utvecklingsstöd kan innefatta rådgivning inom en rad områden: affärsplan, budget, prissättning, kommersialisering, produktutveckling, livsmedelskvalitet, hållbarhet, varumärke, marknadsföring, smak, sensorik etc. Berätta för oss om dina strategiska utmaningar så ska vi hjälpa dig att komma vidare.

Fyll i en intresseanmälan

Om du vill ta del av vårt utvecklingsstöd behöver du fylla i en intresseanmälan. Genom att fylla i intresseanmälan kan vi (tillsammans med ditt företag) identifiera viktiga strategiska utmaningar och vilka expertkompetenser vi har möjlighet att erbjuda dig och företaget.

>> Här kommer du till intresseanmälan!

Exempel på andra företag som vi har stöttat

>> Här kan du se några filmer med företag som deltagit i våra olika program under åren.

Kontakt

Vill du veta mer kan du alltid kontakta vår projektledare Daniel Dworetsky eller vår företagsutvecklare Tobias Nilsson.

Om vårt kostnadsfria stöd: Det stöd vi erbjuder små och medelstora företag kommer från projekt som finansieras av skattepengar. Det är därför vi har möjlighet att låta våra målgruppsföretag ta del av stödet kostnadsfritt. Vi är måna om att de resurser vi använder används så effektivt som möjligt, och kommer därför att noga utvärdera vilka företag vi har möjlighet att erbjuda vårt stöd till.

Daniel Dworetsky

Projektledare, MatLust Living Lab inom MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post

Tobias Nilsson

Företagsutvecklare, MatLust Living Lab inom MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-52302513
E-post

Uppdaterad: 23 april 2024
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram