Hoppa till huvudinnehållet
EU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Utveckla ditt företag

MatLust Utvecklingsnod erbjuder kostnadsfritt stöd till små och medelstora företag som vill växa och utvecklas – från utvecklingsprogram till produktutveckling i testbädd, konferenser och seminarier.

MatLust och Södertälje är en regional utvecklingsnod och motor för utveckling av ett hållbart och innovativt livsmedelssystem, och en stor del av vårt arbete handlar om att på olika sätt stötta små och medelstora livsmedelsföretag till såväl ökad hållbarhet som tillväxt.

Som MatLust Utvecklingsnod driver vi flera projekt, dels Projekt MatLust som avslutas under 2022, dels projektet Omtag Nu som vänder sig till företag inom både livsmedels- och besöksnäringen.

Genom Projekt MatLust, Omtag Nu och andra projekt erbjuder vi både utvecklingsprogram som tar lite mer tid och kräver en rejäl insats från de deltagande företagen och enskilda events som bidrar till ökad kunskap och inspiration – och mer och fler samtal mellan företag och aktörer inom både livsmedelskedjan och besöksnäringen.

Vi erbjuder inte någon finansiering, men alla våra aktiviteter och utvecklingsprogram är kostnadsfria och vi arbetar med en rad olika experter för att ge bästa möjliga stöd till deltagande företag. Ge ditt företag chansen att ta delta i våra aktiviteter eller program.

Här kan du se några filmer med företag som deltagit i våra program.

Läs om våra erbjudanden här ovanför och tveka inte att kontakta oss!

Daniel Dworetsky

Företagsutveckling & Kommunikation, MatLust
Tel: 08-523 048 05
E-post

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post
Uppdaterad: 30 november 2021
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram