Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Utveckla ditt företag

MatLust Utvecklingsnod erbjuder kostnadsfritt stöd till små och medelstora företag som vill växa och utvecklas – från utvecklingsprogram till produktutveckling i testbädd, konferenser och seminarier.

Utveckla ditt företag – vi stöttar dig!

MatLust och Södertälje är en regional utvecklingsnod och motor för utveckling av ett hållbart och innovativt livsmedelssystem, och en stor del av vårt arbete handlar om att på olika sätt stötta små och medelstora livsmedelsföretag till såväl ökad hållbarhet som tillväxt.

Som MatLust Utvecklingsnod driver vi, och deltar i, flera projekt. Gemensamt är att de alla bidrar till en mer hållbart livsmedelssystem.

Alla våra aktiviteter och utvecklingsprogram är kostnadsfria och vi arbetar med en rad olika experter för att ge bästa möjliga stöd till deltagande företag. Ge ditt företag chansen att ta delta i våra aktiviteter eller program.

Kontakta oss gärna för en närmare diskussion kring vad som kan passa ditt företag och vilka stöd vi har möjlighet att erbjuda.

Här kan du se några filmer med företag som deltagit i våra program.

Daniel Dworetsky

Projektledare, MatLust Living Lab inom MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post
Uppdaterad: 15 december 2023
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram