Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Utveckla ditt företag

MatLust Utvecklingsnod erbjuder kostnadsfritt stöd till små och medelstora företag som vill växa och utvecklas – från utvecklingsprogram till produktutveckling i testbädd, konferenser och seminarier.

Utveckla ditt företag – vi stöttar dig!

MatLust och Södertälje är en regional utvecklingsnod och motor för utveckling av ett hållbart och innovativt livsmedelssystem, och en stor del av vårt arbete handlar om att på olika sätt stötta små och medelstora livsmedelsföretag till såväl ökad hållbarhet som tillväxt.

Som MatLust Utvecklingsnod driver vi flera projekt, dels Projekt MatLust som avslutas under 2022, dels projektet Omtag Nu som vänder sig till företag inom både livsmedels- och besöksnäringen.

Genom Projekt MatLust, Omtag Nu och andra projekt erbjuder vi både utvecklingsprogram som tar lite mer tid och kräver en rejäl insats från de deltagande företagen och enskilda events som bidrar till ökad kunskap och inspiration – och mer och fler samtal mellan företag och aktörer inom både livsmedelskedjan och besöksnäringen.

Vi erbjuder inte någon finansiering, men alla våra aktiviteter och utvecklingsprogram är kostnadsfria och vi arbetar med en rad olika experter för att ge bästa möjliga stöd till deltagande företag. Ge ditt företag chansen att ta delta i våra aktiviteter eller program.

Kika antingen in på sidan för utvecklingsprogram eller gå direkt till vårt intresseformulär där du kan kryssa för vad du är intresserad av för ditt företags utveckling. Vi tar därefter kontakt med dig för en närmare diskussion kring vad som kan passa ditt företag och vilka stöd vi har möjlighet att erbjuda.

Här kan du se några filmer med företag som deltagit i våra program.

Läs om våra erbjudanden här ovanför och tveka inte att kontakta oss!

Daniel Dworetsky

Företagsutveckling & Kommunikation, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post
Uppdaterad: 5 juli 2023
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram