Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Omtag Nu

Välkommen till Omtag Nu

Omtag Nu är ett projekt inom MatLust Utvecklingsnod som kostnadsfritt stöttar små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse-, och livsmedelsbranschen i spåren av coronapandemin.

För vem?

Omtag Nu har som uttalat mål att hjälpa näringslivet till omställning och omstart efter en pandemi som drastiskt påverkade många företag och förändrade deras förutsättningar.

I Omtag Nu riktar vi oss specifikt till små och medelstora företag inom livsmedels- och besöksnäringen i (framför allt) Stockholmsregionen.

Stöd till företag inom besöks-, upplevelse-, och livsmedelsbranschen 

Stödet till företag i Omtag Nu är kostnadsfritt och inriktat på tre huvudsakliga områden:

  1. Miljö- och klimatomställning & ökad cirkularitet
  2. Digitalisering & digital omställning
  3. Innovations- och affärsutveckling, produktutveckling & konkurrenskraft

>> Läs om alla våra kostnadsfria erbjudanden här

Du kan också gå direkt till vårt intresseformulär där du kan kryssa för vad du är intresserad av för sorts utveckling som vi erbjuder. Vi tar därefter kontakt med dig för en närmare diskussion kring om vilka stöd vi har möjlighet att erbjuda.

Missa inget viktigt få vårt nyhetsbrev

MatLust Utvecklingsnod skickar regelbundet ut nyhetsbrev om aktuella erbjudanden och aktiviteter riktade mot små och medelstora företag. Här informerar vi löpande om allt som Omtag Nu erbjuder. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.


Omtag Nu – en del av MatLust Utvecklingsnod. Sedan 2015 har näringslivsprojektet MatLust arbetat för att öka tillväxt och hållbarhet hos små och medelstora livsmedelsföretag i Stockholmsregionen, bl.a. genom kostnadsfria utvecklingsprogram. Projekt MatLust avslutas under 2022 men har under åren etablerat MatLust och Södertälje som en regional utvecklingsnod och motor för utveckling av ett hållbart och innovativt livsmedelssystem. När Projekt MatLust avslutas tar nu MatLust Utvecklingsnod vid. Inom noden kommer olika projekt att bedrivas, varav Omtag Nu är ett viktigt sådant.

Angelica Koponen (föräldraledig)

Projektekonom, MatLust Utvecklingsnod Projektledare, Omtag Nu
Tel: 08-523 042 20
E-post

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post

Klara Guthe Peterson

Kommunikation & sociala medier, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 063 75
E-post

Uppdaterad: 5 juli 2023
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram