Hoppa till huvudinnehållet
EU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Företagen

Inom MatLust Utvecklingsnod driver vi flera projekt för ökad tillväxt och hållbarhet hos små och medelstora livsmedelsföretag.

Inom Projekt MatLust har 185 företag deltagit i olika utvecklingsprogram inom affärsutveckling, innovation, hållbarhet och lean, arbetat med produktutveckling i vårt utvecklingskök eller testbädd eller deltagit i vårt arbete med produktionsmatchning.

Utvecklingskurvan är inte spikrak uppåt för alla dessa företag, det är ju sällan så för mindre företag som ofta är nystartade. Och under corona-pandemin har ju massor av företag inom livsmedelssektorn lidit stor skada.

Men som grupp ökar företagen sin omsättning och sysselsätter fler människor. Och de blir bättre och bättre på att arbeta strategiskt med hållbarhetsfrågor i sina verksamheter. 

Ett genomsnittligt MatLust-företag… 

  • är ett producerande/förädlande AB baserat i Stockholm.
  • sysselsätter 7,8 helårsarbeten fördelade på 3,6 kvinnor och 4,2 män.
  • omsätter ca 16,5 miljoner kronor.
  • drivs/representeras av en kvinna.

(Siffrorna ovan bygger på uppföljning av företagen för verksamhetsåret 2020.)

Fler fakta

MatLust har följt upp data från verksamhetsåret 2020 från 136 företag som deltagit i våra utvecklingsprogram. Tillsammans omsatte dessa företag nästan 2,3 (2,288) miljarder kronor och hade 1 699 anställda, vilket motsvarade 1 057 årsheltider. Vi har även följt upp utvecklingen över tid för företagen. De företag som utvecklats positivt har tillsammans ökat omsättningen med ca 387 miljoner kr och ökat antalet årsheltider med 148 jämfört med när de startade MatLusts utvecklingsprogram.

Här nedan kan du se ett urval av alla MatLust-företag – känner du igen några av dem?

Vill du att ditt företag ska vara ett av dem? Kolla då in våra erbjudanden och anmäl ditt intresse.

Fika som alla kan äta och må bra av - välkommen till Unbakery!

Här ser du fler korta filmer med företag som gått våra program!

A2O

Matinnovation med utgångspunkt i lokalproducerade, växtbaserade, ekologiska och klimatsmarta råvaror. Resultatet är nuvarande och framtida tempehprodukter.

ABC Food

Ledande importör och grossist av skaldjur. Modern produktionsanläggning där bl a levande hummer lagras i bassänger. Specialitet: nykokta skaldjur efter egna recept.

AIP4LIFE

Produkter som är bra för mag- och tarmhälsa – bra för återhämtningen, antiinflammatoriska, ekologiska och utan tillsatser. Riktar sig till träningsaktiva barn och vuxna.

Alt Grönt

En av Sveriges mest välsorterade ekologiska livsmedelsgrossister med ett komplett sortiment av ekologiska produkter av bästa kvalitet.

Ämpanadas (Argent Food)

Produktion, utveckling och försäljning av latinamerikanska empanadas av hög kvalitet: veganska, vegetariska, ekokyckling, halal, mm.

Archangelica

Odlar och tillverkar chiliprodukter & drycker direkt från råvarorna – utan halvfabrikat eller koncentrat.

Aveqia

Aktiv Matlagning. Matlagningsaktiviteter för företag i relationsbyggande syfte, teambuilding, affärsutveckling. Även verksamhet för privatpersoner.

Bageri Speceri (f.d. Printz Bageri)

Bröd och bakverk på ekologiskt odlat spannmål. Finns i Stallarholmen, Södertälje, Eskilstuna och Strängnäs.

Bärta (Swedish Temptations)

Storskalig produktion av huvudprodukten: tempeh. Gjord på svenska, ekologiska gula ärter. Varumärke: Bärta.

Biofood

Pionjär inom import och distribution av ekologiska, naturliga, fairtrade-märkta, veganska, glutenfria livsmedel samt ekologisk och naturlig hudvård.

Boodla

Arbetar för att utveckla möjligheterna till hållbart stadsliv med odling, utbildning och kursverksamhet som verktyg.

Bosphorus Matkluster

Producent av smakrik, välgörande och hållbar färdigmat baserade på mångtusenåriga recept från östra Medelhavet.

Bröd & Salt

Sötbröd och rustika matbröd, traditionellt bakat, direkt från stenugn med kärlek och omtanke. Hantverk i kombination med lång erfarenhet och nytänkande recept.

Brödernas Family Bageri

Producent av rustika surdegsbröd, kaffebröd och läckra bakverk till Stockholmsregionens hotell, restauranger och kafémarknaden.

Brunos Korvbar

Olika sorters korvar av hög kvalitet, grillade efter beställning som serveras i franskt bröd med hemliga, hemmagjorda såser och surkål.

Bunny Bites

Cateringverksamhet som utvecklat en växtbaserad hårdost med bra proteininnehåll gjord på i huvudsakligen svenskodlade klimatsmarta råvaror.

By Neo

Naturlig barnmat. Näringsrika grönsakspuréer som fryses ner i kuber för ökad hållbarhet, bevarad näring och minskat matsvinn. Vann tävlingen Matverk Stockholm 2019.

Camelina of Sweden (ByRanch)

Ensamma i Sverige om att odla kallpressad ekologisk camelinaolja i stor skala – allt från hälsokost till hud- och hårvård och djurfoder.

Carolas Eko

Flera restauranger i Stockholm, från skolrestauranger till museirestaurang och värdshus. Mat lagad från grunden på ekologiska råvaror i största mån – gärna närproducerade.

Catering Allt

Cateringföretag som lagar mat från hela världen - med en särskild förkärlek för sushi och det japanska köket. Har en lunchrestaurang och en festvåning.

Chelsie's Organic

Handgjord granola gjord på ekologiska nötter, frön, glutenfria gryn och frukter som rostas på Södermalm i Stockholm.

Chew Folk

Tuggummi utan syntetiska ingredienser och med en helt naturlig gummibas som kommer från sapodilla-trädet i Centralamerika. Egen tillverkning i Stockholm.

Creopack

Sveriges första grossist för miljövänliga förpackningar. Hjälper företag att enklare hitta och köpa bättre förpackningar.

Doktor Mat

Två restauranger i centrala Stockholm. Samtliga rätter är tillagade på råvaror som gör dig friskare, bygger immunförsvaret och hämmar inflammationer i kroppen.

Dorimax

Glutenfria produkter sedan 1998. Två varumärken: GLUTIS (glutenfri pasta) och PaleoLita (paleo- och AIP-anpassade produkter) till autoimmun-sjuka.

Dryck Vinbar

En modern vinbar i framkant med fokus på små vinproducenter där lägsta nivån är ekologisk. En mötesplats för medvetna drycker och god mat.

Eat It (GoJord)

En digital vårdgivare som startades med visionen att alla ska få möjligheten att träffa en dietist på lika villkor; oavsett boendeort eller ekonomiska förutsättningar.

EcoViva

Hemleverans av prisbelönta ekologiska matkassar. Det framgår tydligt var produkterna kommer från, råvarorna är i perfekt skick och menyn varierad.

Ekoleveransen

Samordnar direktleveranser för dagligvaruhandeln genom att samla flera ekologiska varumäken på samma ställe. För kunden innebär det en order, en leverans och en faktura.

Ekologiska Säljbolaget (Säljbolaget Green Team)

Sveriges första – och hittills enda – säljbolag som enbart arbetar med ekologiska produkter.

Ekombucha

Tillverkar och säljer KRAV-märkt ekologisk startvätska för hembryggning av kombucha. Innehåller mogen kombuchakultur bryggd på ekologiskt svart te och socker.

Enjoy Meals

At work-koncept med fokus på att leverera hälsosamma och hållbara måltider och snacks till arbetsplatser. Unika menyer, personlig service och ekologiska produkter.

Erssons Holding

Fyra restauranger och delikatessbutiker med olika inriktning runt om i Stockholm. Fisk, skaldjur, kött, chark, ost och egenlagad färdigmat.

Fågelängens Catering

Restaurang och cateringverksamhet i KTH:s lokaler på Albanova. Uttalad inriktning på hållbar och hälsosam mat.

Fanken Hot Sauce

Olika såser – Hot Sauce – på fermenterade råvaror.

Finjal

Östafrikanskt/skandinaviskt familjekooperativ som säljer hållbart fusionkaffe till den svenska marknaden. Erbjuder det bästa från Skandinaviens och Östafrikas kaffekultur.

Food For Life

Smakfull mat mat utan onödiga tillsatser, tillagad med skonsam sous vide-teknik. Maten tillagas på låg värme i sin vacuumförpackning och har 2-3 veckors hållbarhet.

Foodloopz

En marknadsplats B2B för överskott/svinn av bra livsmedel och dryck via försäljning och donationer med företagsmatchningar, i och utanför Sverige.

For Real Foods

Innovativa, hälsosamma och hållbara livsmedel. Den första produkten är en pizza där botten består av svenskodlad vitkål respektive svensk kycklingfärs.

Fraktus

Specialist på att optimera frakter, logistik och hjälpa företag att ta bra beslut genom att tillföra nya perspektiv och smarta lösningar.

Frankly Foods

”Ärlig gourmetkorv”: nitritfri korv utan tillsatser eller konserveringsmedel. Säljs via e-handel med hemleverans direkt till konsument.

Fred's Food Truck

Stockholms första Food Truck, cateringverksamhet till privatpersoner och företag samt restaurang i Hammarby Sjöstad.

Fru Jennys Hantverk & Skafferi

Handgjorda biscotti och marmelader som säljs i delikatessbutiker och på konferensanläggningar. Även catering.

Fruktbuketten

Ett alternativ till dig som vill skicka gåvor/ en unik upplevelse till dina nära och kära. En ätbar bukett som tilltalar både ögat och smaksinnet.

Fruktdealen

Producerar och levererar fruktlådor till företag och kontor i Stockholm. Använder enbart ekologiska bananer och arbetar även med social hållbarhet.

Fruktleveransen

Levererar fruktkorgar till företag och organisationer i Stockholms län. Köper in frukten, lagrar, packar och levererar via egna bilar.

Gaias Goodies

Växtbaserade bakverk som säljs främst till caféer, restauranger och cateringfirmor.

Geten Gerda & Ko

Ett litet gårdsmejeri som ystar hantverksmässiga mejeriprodukter (främst ost men även ostkakor) på ekologisk mjölk från välmående djur.

Grannköket

Cateringverksamhet, två lunchrestauranger och ett café. Tillagningskök på Restaurang Köket, Norrtälje Kommunhus.

Green Kitchen Roslagen

Hantverksmässigt producerad Temp:ish, ett sojafritt, glutenfritt veganskt alternativ till kött som består av KRAV-märkta fermenterade och svenskodlade matlupinbönor.

Grekiska (GK Production)

Sveriges största grekiska restaurangkedja - ett tjugotal restauranger från Östersund i norr till Malmö i söder. Fräsch och god grekisk mat med en svensk touch.

Gryningen Hälsa

Hälsokostbutik på Södermalm i Stockholm, samt nätbutik. Säljer och propagerar för ekologiska och biodynamiska produkter, gärna från småskaligt kretsloppsjordbruk.

Grynnsta Gård

Odling, förädling och försäljning av grönsaker samt musteri och matproduktion.

Hardö Kultur

Produktion av levande mat och dryck – kombucha, surkål och kimchi. Smaksatt med ekologiska råvaror.

Hellolittlefuture/Marmeladbolaget

Konsulttjänster under varumärket hellolittlefuture samt hantverksprodukter i liten skala - marmelader och drycker - under varumärket Marmeladbolaget.

Hempster

Tillverkning och försäljning av näringsrika och välsmakande färska veganska shakes baserade på hampa.

Herr Gurka

Grönsaksgrossist som levererar grönsaker, kolonial- och mejeriprodukter till restauranger, storkök, kommuner, förskolor, skolor och dagligvaruhandeln.

Herrviks Gård

Gård med odling, förädling, djuruppfödning och gårdsförsäljning.

Hidden in Grains

Arbetar med att ge tillbaka spannmålen sin betydelsefulla roll som baslivsmedel och källa till viktiga näringsämnen. Använder kultursorter och hydrotermisk processteknik.

Hökeriet

En mötesplats mitt på landsbygden, strax norr om Stockholm. Säljer hantverk, livsmedel och arrangerar aktiviteter, guidade turer och erbjuder servering året runt.

Homemade Cultures

Fermentering och produktion av såser, senap, kimchi m.m.

Hornuddens Trädgård

Odlar, förädlar, säljer och serverar hållbara varor och produkter. Ekologisk trädgård, KRAV-certifierad restaurang, café samt gårdsbutik.

Hushållet Stockholm

En förpackningsfri, zero waste-mataffär i Bagarmossen, den första i Stockholm. Säljer skafferivaror i lösvikt för att minimera plast och onödiga förpackningar.

Icha

Icha kombinerar de hälsosamma probiotiska fördelarna hos kombucha med smaksättning med naturens vitaminer & mineraler som kallpressad frukt.

Il forno della pita

Pitabrödsbageri som vann tävlingen Matverk Stockholm 2017 (och kom trea i riksfinalen) för ett ekologiskt surdegspitabröd som utvecklats med Saltå Kvarn.

Isfisk

Import av MSC-certifierad import av färsk fisk från Island och Färöarna. Den odlade fisken är antibiotikafri och kommer från hållbara odlingar.

Järna Rosteri

Rostning av ekologiskt kvalitetskaffe. Både espressoblandningar och bryggblandningar, både malda och hela bönor. Erbjuder även utbildningar.

Jordnära

Producerar och utvecklar nya veganska produkter utan att tumma på smak eller textur. Fokus på svenska baljväxter.

Kalkugnstorp

Lokal producent av grönsaker, kött och mathantverk. Gårdsbutik med egna produkter. Kafé med egenbakat, ekologiskt sortiment utifrån säsong. Även fruktmusteri.

Kombucheriet

Tillverkar kombucha, en fermenterad te-dryck med levande kultur av snälla bakterier som vi vill ha i vår mage.

Konditori Genunin

Genuint hantverk på ekologiska råvaror. Bakar och tillagar allt från grunden med 100 % ekologiska råvaror.

Konstantines

Specialiserade på ekologiska produkter från Grekland, i första hand feta och getost. Erbjuder även halloumi från Cypern.

Korvhantverk Stockholm

KRAV-märkta nitrit- och e-nummerfria korvar och charkuterier, på ett hantverksmässigt sätt med höga smaker.

Kvarterets Kombucha

Skräddarbryggd kombucha av högsta kvalitet som bryggs efter kundens preferenser och märks med deras grafik, logotyp etc. Mer än 450 färdiga recept.

Långholmens Hotell och Restaurang

Hotell, restaurang och konferenscenter på Långholmen i Stockholm.

Lily & Hannas Raw Food Ice Dream

Utvecklar och säljer ekologisk, vegansk rawfodglass - vänlig mot människor, djur och planeten.

Lönnqvists skafferi

Lönnqvists skafferi tillverkar delikatesser i Vallentuna, bl.a. sillinläggningar. Sortimentet utökas löpande med nya produkter.

Macacos (Sucasas Group)

Produkter som bygger på superfrukter från Amazonas: Acai, Cajá och Graviola.

Mälarchark

Familjeföretag som producerar, säljer och distribuerar varmrökt blandad chark, såväl konventionell som ekologisk samt leverpastej. 100% svenskt kött av hög kvalitet.

Mässrestauranger

En koncern med restauranger, bankettverksamhet och konferensanläggning i välkända byggnader i Sverige. Serverar all mat och dryck i Stockholmsmässans lokaler.

Matspar

Oberoende informations- och prisjämförelsetjänst för matbutiker online.

Maya Nestorov

Influencer och kreatör inom hälsa/kost, hälsokonsult, produkt-/receptutvecklare, föreläsare, motivational speaker med fokus på hållbar livsstil inom kost och skönhet.

Millert & Dahlen kött vilt chark

Styckning och hantverksmässig förädling av sörmländsk köttråvara till bl.a korv, torkat och rökt samt pastejer och patéer. Försäljning i egen butik, till krog, butik och grossist.

Miss Wargentin

Lunchcafé med fokus på vegetarisk och vegansk mat – bl.a. en vegansk seitankorv och seitanburgare. Närproducerat, svenskt och ekologiskt i möjligaste mån.

MixWell

Tillverkning av glutenfria pulverprodukter, allergenfritt och nyttigt mot detaljhandeln, bagerier, food industry, B2B och export. Varumärken: Mixwell och Go Wild.

Mjuk Mjuk

En glassbar på Hagagatan i Stockholm som serverar gelato tillverkad på italienskt vis med naturliga ingredienser.

Moderna Museets Restaurang

På Moderna Museet kan du äta och dricka gott till Stockholms bästa utsikt. Välj mellan Restaurangen, Kaffebaren, Baren och Café Blom. Drivs av matprofilen Malin Söderström.

Move By Bike

Erbjuder miljövänliga, billiga transporterar med cykel och släp upp till 300kg/3m³ per lass - inom Malmö, Lund, Örebro, Stockholm och Köpenhamn.

Naima Superfoods

Super food snacking och ett community kring Mindful Eating.

Nordisk Råvara

Utvecklar produkter baserade på hållbar odling. Bland grödorna finns allt från gråärt till kulturarvsgrödorna gotlandslins, rättviksärt och den proteinrika lupinbönan.

NUTtritious

Enkel och näringsrik barnmat som innehåller naturligt jordnöts- och nötsmör. NUTtritious är välsmakande, ekologiskt och passar bra till både spädbarn och småbarn.

Nygrans gård

Odling, förädling och gårdsförsäljning av grönsaker, ägg, sylt m.m. Även besöksnäring med möjlighet att hyra stuga.

OMG Plantbased Food

Ekologiska och svenskproducerade burgare och bits på mungböna, helt utan tillsatser. Produkterna är dessutom fria från gluten, laktos och soja.

Orange County Foods

Restaurang/catering med strävan efter zero waste, ekologiskt om möjligt, lokalproducerat och nedbrytbara förpackningar. Fokus på poke bowls, mat från Kalifornien.

Örätt

Storkök i glesbygd som bl.a. lagar och förpackar färdigmat för leverans i Stockholm. Även barnmat i eget koncept och catering och evenemang i Stockholms skärgård.

Ostmakeriet

Småskaligt hantverksmässigt mejeri på Rindö i Stockholms skärgård. Ystar ost, bakar ostkaka, har ostkafé och ostbutik.

P.A. - Smak & Vision

Rådgivning kring matlagning, receptur och menyplanering hos gastronomiska företag. Fokus på hållbart utnyttjande av råvara, ökad ekonomisk vinning och minskat svinn.

Pane Italiano

Ett leveransbageri i Södertälje som levererar till små och stora företag inom Stockholms län sen 1982. Säljer även dagsfärskt bröd i egen butik/café.

Pärlans Konfektyr

Erbjuder hantverksmässiga kolor och kolasås som kokas på färsk grädde, riktigt smör och prima socker på klassiskt franskt vis.

Piadina

Ett italienskt tunnbröd som fylls med ex. chark, ost och grönt som sedan värms över varm fettfri stekplatta. Har startat Sveriges första Piadineria i Söderhallarna i Stockholm.

Pungpinan.

Färska fonder, 100% naturliga och tillagade helt utan tillsatser.

REKO Ekologisk mat och hälsa

En ekologisk mat- och hälsobutik mitt i centrala Järna. Stort sortiment av ekologisk frukt och grönt, ekologiska livsmedel, naturlig hudvård samt de bästa kosttillskotten.

Rosa Skattlådan

Erbjuder närproducerade kvalitetsprodukter från välmående, frigående djur - i synnerhet vaktel. Även biodling och honungsproduktion.

Rosendals Trädgård

Handelsträdgård med grönsaksfält, växthusodling, fruktträdgård, vinodling, rosenträdgård, plantbod, vedugnsbageri, gårdsbutik och ett KRAV-certifierat kafé.

Roslagens Musteri

Färskpressad äppelmust i olika smaker. Musten finns hos exempelvis Grand Hotel, Gondolen, Operakällaren, Restaurang Nationalmuseum, Vigårda och Art Bakery.

Roslagsfisk

Familjeägt företag som arbetar med all slags fisk. Rensar, filéar, rimmar, gravar, skivar samt varm- och kallröker fisken.

ROT Butik & Kök

Fristående matbutik på Södermalm med omtanke som ledstjärna. Varor som är producerade med respekt för råvaran och med omsorg om människa, djur och miljö.

Saltå Kvarn

Ekologiskt matföretag som erbjuder ca 150 produkter; mjöl, bröd, flingor, gryn, müsli, bönor, linser, pasta, ris, olivolja, torkad frukt, juice, nötter och mycket mer.

Sevan AB

Sevan AB och Sevan Hummus Factory producerar, importerar och säljer mat från hela världen, med fokus på Mellanöstern. Grundades och drivs av familjen Maroutian.

Sevan Hummus Factory AB

Sevan AB och Sevan Hummus Factory producerar, importerar och säljer mat från hela världen, med fokus på Mellanöstern. Grundades och drivs av familjen Maroutian.

Skillebyholm

Ett biodynamiskt centrum för odling och näringsfrågor, med utbildningar på hel- eller deltid. Vi anordnar även kortare kurser inom trädgård.

Skillebyholms Gårdsbutik

Grönsaksproduktion på friland och i växthus, gårdsbutik, förädling av råvaror från produktionen.

Smiling

Schyssta, sunda och hållbara snacks och livsmedel på enbart ekologiska råvaror; nötter, torkad frukt, juicer m.m.

Sopköket

Erbjuder skolmat och catering på räddade råvaror, skänker måltider och skapar jobb. Utgår från pop up-restaurang i Söderhallarnas saluhall.

Specialchark Stockholm

Korvfabrik med varumärkena Specialchark och Stockholms Korvfabrik. Dessutom EMV-produktion; COOP Änglamark, Martin&Servera Premium och Smak av Gotland.

Sushirullen

Franchisekedja inom segmentet japansk matlagning med inriktning på shop-in-shop i dagligvaruhandeln.

Svalins spis

Folkhögskolekök med inriktning på ekovegetarisk lunch. Utbildning i ekovegetariskt kök. Även catering samt färdigrätter med ekovegetarisk husmanskost.

Svegro

Marknadsledare inom färska ekologiska örter och en stor leverantör av svenskodlad ekologisk sallat. Erbjuder också en örtpesto i tre smaker – helt ren utan tillsatser.

Svenska Hamburgare

Tillverkar frysta produkter av framförallt nötkött, såsom hamburgare etc. Erbjuder även vegetariska produkter. Certifierade för ekologisk produktion.

Tekompaniet

Import av te från bl.a. Sri Lanka, Indien och Kanada. Säljs främst via grossist till storhushåll och dagligvaruhandeln. 95% etiskt, ekologiskt och fairtradeproducerat.

The Fishery (Kulturrestauranger i Stockholm)

Serverar fisk, skaldjur, ätbara vattenväxter och bubbliga drycker på tre restauranger i Stockholmsområdet.

The Kitchen Design

Erbjuder ströbröd (panko, vanligt ströbröd och kryddblandningar för panering) tillverkat av brödsvinn från lokala bagerier och livsmedelsbutiker.

The Pepper Quest

Importerad kvalitetspeppar från småskaliga bönder.

Trädgårn Södertälje

Ekologisk odling med grönsaker som levereras direkt till butiker, restauranger och grossister. Dessutom gårdsbutik med egenproducerade bakverk och vegetariska rätter.

Train Station Brewery

Dryckesproducent av öl, tonic och hantverksläsk.

Tugg Burger

Kedja av hamburgerrestauranger inom premiumsegmentet. Schyssta burgare på kött från utvalda gårdar.

Turinge Hotel

Familjeägt litet hotell beläget på landsbygden. Koncept med fyrstjärniga ambitioner. Erbjuder mat, boende och konferenser för mindre möten.

Unbakery

Alternativ till det klassiska fikat. Bär, dadlar och frukt istället för vitt raffinerat socker. Nötter och fröer istället för mjöl. Vegetabiliska oljor istället för mejeriprodukter.

Väddö Gårdsmejeri

Ett av få lokala svenska gårdsmejerier. Här finns en gårdsbutik, ett café och restaurangerna Bondens Glasskalas och Bonden & Burgaren.

Varma Sverige

Lunchrestaurang, konferens, ekologisk junk food på hjul, förädling och produktion av högkvalitativa livsmedel. Ekologiskt, biodynamiskt och socialt hållbart.

Vidbynäs Gård

Vidbynäs Gård vid sjön Turingen i Sörmland är ett hotell. En herrgård. En plats för konferens och möten. En plats för fest.

WeRefine

Produktlinjen SourGo består av bakningsingredienser/surdegsstarters framtagna med en förädlingsteknik där man utnyttjar överskott från livsmedelsindustrin.

Wild Man

Producerar och säljer en unik mellanmålsprodukt bestående av lättrökt, torkat och flingat kött från vilt. Rikstäckande distribution.

Yipin (Nordic Green Food)

Producerar veganska matprodukter baserade på tofu under varumärket Yipin.

Daniel Dworetsky

Företagsutveckling & Kommunikation, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post

Uppdaterad: 8 juli 2022
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram