Hoppa till huvudinnehållet
MatLust, logoEU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Välkommen till Ät!Stockholm 2020!

19

NOV

Datum: 19 nov 2020

Tid: 09.00–16.00

Plats: Södertälje Science Park/digitalt

Boka in den 19 november i kalendern, för då går MatLusts årskonferens och finalen av den nya matinnovationstävlingen Ät!Stockholm 2020 av stapeln.

Det här är dagen för dig som är verksam inom livsmedelsbranschen! Träffa inspiratörer, branschkollegor och experter och upptäck framtida möjligheter under denna heldagskonferens. För dig som är livsmedelsföretagare finns konkreta kostnadsfria möjligheter inom pro­dukt-, process-, marknads-, hållbarhets- och affärsutveckling. Eller är vår testbädd för nya produkter och tjänster något för dig? Dagen bjuder på inspirerande möten och relevanta teman!

Du får också ta del av finalen av innovationstävlingen Ät!Stockholm 2020 som arrangeras av Södertälje kommun och Region Stockholm i samarbete med oss på MatLust och Länsstyrelsen i Stockholm. Nya produkter tävlar mot varandra och du lyssnar till pitcharna och provsmakar tävlingsbidragen. Priserna delas bl.a. ut av Gustav Hemming, Tillväxt-, Samhällsplanerings- och Skärgårdsregionråd, Region Stockholm och Sven-Erik Österberg, landshövding Stockholms län.

Välkommen till en dag av inspiration, innovation, nätverk och affärsmöjligheter – vi gör verkstad!

OBS! Med reservation för att vi kommer behöva genomföra konferensen digitalt. Vi följer noga händelseutvecklingen kring covid-19 och anpassar konferens upplägg efter rådande riktlinjer.

Eva Helén

Utvecklingsstrateg, MatLust & Södertälje Science Park samt tävlingsledare, Ät!Stockholm 2020
Tel: 08-523 037 57
E-post

Daniel Dworetsky

Kommunikation, företagskontakter & programsamordning, MatLust
Tel: 08-523 048 05
E-post

Ida de Oquiñena

Kommunikation & sociala medier, MatLust
Tel: 08-523 064 42
E-post

Uppdaterad: 24 september 2020
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram