Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Marknadsföring i en utmanande tid

2

OKT

Datum: 2 okt 2020

Tid: 10.00–11.00

Plats: Webbinarium i Zoom

Webbinariet sker via Zoom. Länk till skickas till alla anmälda senast den 1 oktober.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Effekterna av covid-19 har slagit hårt mot många företag. Det gäller att tänka kreativt och nå kunder på nya sätt och i nya kanaler.

Därför bjuder MatLust in till ett webbinarium som fokuserar på hur små och medelstora livsmedelsföretag kan marknadsföra sig effektivt och smart. Inte bara genom att skapa försäljning utan även genom att göra kunderna till trogna fans och ambassadörer. 

Anneli Hansson och Kristina Risberg från Happy Islands leder webbinariet. Under hösten erbjuder vi ett begränsat antal företag 10 timmars individuell rådgivning med Anneli eller Kristina. Notera att detta erbjudande endast avser små och medelstora livsmedelsföretag med bas i Stockholms län.

Fredagen den 2 oktober erbjuder vi dig en crash course på temat "Marknadsföring i en utmanande tid". Utöver inspiration och information om hur du kan effektivisera din marknadsföring, får du också tillgång till en rad övningar som du kan arbeta med hemma på kammaren.

Om du tycker att ditt företag skulle ha nytta av 10 timmars individuell rådgivning med Anneli eller Kristina från Happy Islands, så erbjuder vi den möjligheten för ett begränsat antal. Information om hur du anmäler ditt intresse ges under seminariet.

Om talarna

Kristina Risberg (t.v.) är fristående kommunikationsexpert och kreativ strateg med över 20 års erfarenhet. Fokus ligger på livsstilsrelaterad kommunikation och konsumentkampanjer – inte minst sociala medier, hållbar varumärkesbyggnad och digital PR.

Anneli Hansson (t.h.) utvecklar varumärken och kommunikation som gör skillnad för kundens affär. Hon har mångårig erfarenhet av såväl varumärkes- och designutveckling som koncept- och kommunikationsutveckling för stora och små bolag.

Daniel Dworetsky

Projektledare, MatLust Living Lab inom MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post

Uppdaterad: 23 september 2020
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram