Hoppa till huvudinnehållet
EU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Kostnadsfritt stöd i automatisering av dina produktionsprocesser!

31

OKT

Datum: 31 okt 2022

Tid: –

Plats: Företagsbesök, mail, telefon.

Detta kostnadsfria stöd erbjuds ett begränsat antal företag och löpande beslut tas om vilka företag som beviljas stödet. De första företagen kommer igång under oktober månad.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Har ditt företag en produktionsanläggning?

Vill du få en översyn och se vilka effektivitetsvinster du kan göra?

Funderar du på att automatisera delar av produktionsprocessen?

Vill du undvika att göra felaktiga investeringar?

Om svaret på åtminstone ett par av de här frågorna är ja, har vi ett riktigt bra erbjudande till dig. Nu erbjuder vi nämligen små och medelstora företag inom livsmedels- eller besöksnäringen kostnadsfritt stöd när det gäller automatisering av produktionsprocesserna.

Genom samarbete med företaget Mårtensson Consulting kan vi nu erbjuda kvalificerad expertrådgivning till företag som ser behov av – eller möjligheter i – att automatisera delar av produktionsprocessen. Dessutom helt kostnadsfritt.

Mårtensson Consulting har sin bas i Kristianstad men verkar i hela världen med sin ledande kompetens inom automation i tillverkningsindustrin. De arbetar både med stora, globala företag och med små företag som agerar på lokala marknader. Dessutom har de genom sitt nära samarbete med testbädden Balsgård Foodtech en rad samarbeten med innovativa dryckesföretag.

Mårtensson Consulting har bl.a. samarbetat med företag som Kiviks Musteri, Trensums Food, Loviseberg Råsaft, WellNOx, Smålandsmunken och Skåne Finkost.

Vi erbjuder dig och ditt företag:

  • Ett inledande samtal/presentation där du berättar mer om din anläggning, och tillsammans med en expert från Mårtensson Consulting diskuterar vilka typer av processer ett företag kan automatisera, vilken roll digitalisering spelar i den processen, exempel på teknik, maskiner, övervakning, kvalitet, spårbarhet, etc. Och, förstås, hur mycket i din verksamhet som kan gå att effektivisera. Detta samtal sker med fördel digitalt.
  • Platsbesök på din anläggning. Mårtensson Consulting gör en genomgång av ditt företags befintliga produktionslinje ur ett automations- och effektiviseringsperspektiv. Du får en rapport och förslag på åtgärder samt en beräkning av investeringskostnader och kalkyler.
  • Möjlighet att ställa frågor och få återkoppling kring den rapport du fått.

Detta rådgivningspaket för hur du kan automatisera dina produktionsprocesser är värt 20 000–40 000 kronor. Notera att eventuella åtgärder du beslutar dig för att projektera och genomföra inte bekostas av detta stöd. Stödet innefattar inledande samtal, platsbesök, genomgång/rekommendationer och återkoppling av experter från Mårtensson Consulting.

Vi kan erbjuda detta kostnadsfria stöd till ett begränsat antal företag och tar löpande beslut om vilka företag som kan beviljas stödet. Vi har redan inlett arbetet med några företag och för företag som anmäler intresse och beviljas nu, kommer arbetet kunna inledas i början av 2023.

Utnyttja denna möjlighet! Gör en intresseanmälan för ditt företag, så kontaktar vi dig för ev. uppföljande frågor.

Detta stöd erbjuds av projektet Omtag Nu, som erbjuder en rad kostnadsfria utvecklingsstöd till små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse-, och livsmedelsbranschen som påverkats negativt av coronapandemin.
Foto ovan: Mårtensson Consulting.

Uppdaterad: 2 november 2022
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram