KONTAKT
Projekt MatLust

Tel: 08-523 048 05
E-post: matlust@sodertalje.se
Adress: Kvarnbergagatan 14 A 151 36, Södertälje
Följ oss på: Facebook

MatLust-torget på Södertäljefestivalen

MatLust-torget på Södertäljefestivalen

2019-08-23: MatLust-torget på Södertäljefestivalen


Den 23-25 augusti går Södertäljefestivalen av stapeln och vi på MatLust arrangerar en verkligt hållbar kvalitetsmatmarknad för de tiotusentals besökare som vallfärdar till centrala Södertälje. 

På plats vill vi se Street food av hög kvalitet, närodlade råvaror, fika i världsklass och närproducerad mat som besökare kan köpa med sig hem.

Läs mer om Södertäljefestivalen på deras webbplats.

OM SÖDERTÄLJEFESTIVALEN OCH MATLUST-TORGET

  • Södertäljefestivalen är en stor stadsfestival som lockar ca 35 000 besökare under tre dagar. Det bjuds på kända artister, tivoli, drakbåtsrace och mat från hela världen. Och så MatLust-torget som fokuserar på hållbar kvalitetsmat.
  • MatLust-torget är placerat på Politikertorget mitt i centrala Södertälje. Adress: Storgatan 7-9 (klicka här för kartlänk). Placeringen är optimal då den ligger mitt på Storgatan i Södertälje vilken är den pulsåder där de flesta besökare passerar för att ta sig till de olika publikmagneterna under festivalen.

INFORMATION FÖR UTSTÄLLANDE FÖRETAG

  • MatLust kommer att erbjuda ett begränsat antal företag monterplats. Besked om vilka som tilldelas plats ges senast den 14 juni. Med så stort antal besökare (beräknas ca 35 000) är detta en ypperlig möjlighet till såväl exponering som ren försäljning.
  • Utställande företag tilldelas en monteryta som är ca 2,3×2,3 m, antingen i tält eller för egen Food Truck. MatLust står för kostnaden och utställande företag betalar därmed ingen hyra vare sig för platsen, montern eller eventuella bord.
  • Utställande företag kan sälja mat och livsmedel i olika format: portionsvis, förpackade produkter, lösplock… Huvudsaken är att de produkter som säljs har en tydlig hållbarhetsinriktning.
  • Öppettider: fredag 23/8: 10:00-20:00, lördag 24/8: 10:00-18:00, söndag 25/8: 10:00-17:00.

All information finner du här (pdf).

SÅ HÄR GÖR DU OM DU VILL STÄLLA UT UNDER SÖDERTÄLJEFESTIVALEN:

  • Fyll i intresseanmälan som du hittar via denna länk senast den 31 maj. Svara på alla frågor så tydligt som möjligt.
  • Vi ger besked till de företag som ges plats senast den 14 juni.

Välkommen med din intresseanmälan!