Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

(Inställt) Nå ut med ditt budskap!

26

MAR

Datum: 26 mar 2020

Tid: 13.30–16.00

Plats: Grillska Huset, Stadsmissionen, Stortorget 3, Gamla Stan, Stockholm

Kostnadsfritt att delta. MatLust bjuder på eftermiddagsfika. Passa på att även komma på vår Introduktion till Livsmedel och Hållbarhet som går av stapeln på förmiddagen samma dag - även det på Grillska Huset!

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Evenemanget inställt p.g.a. den rådande situationen och oron kring corona-viruset. Vi har dock för avsikt att erbjuda detta spännande seminarium vid ett senare tillfälle. Håll gärna koll på vårt nyhetsbrev så missar du ingenting. Här kan du anmäla dig till MatLusts nyhetsbrev.

På en stenhård marknad måste en produkt sticka ut. Men hur? Det kan handla om en förpackning som är olik alla andra, ett slagfärdigt namn eller en story som skapar intresse.

Välkommen till ett inspirerande anförande med Lisa Förare Winbladh – en av Matsveriges ledande profiler. Den 26 mars berättar hon hur man skapar en bra historia runt en produkt och om den medielogik man behöver förstå för att nå igenom i bruset.

Lisa kommer förstås ge ett antal goda exempel – men hon är också nyfiken på just din produkt och vill gärna komma med tips på hur du får ut ditt budskap på bästa sätt. Så var beredd att dela med dig. Och inte nog med det – Lisa är också en mästare på konstruktiv, ärlig och nyttig feedback på smaker och förpackningar. Så ta med smakprover. Lisa smakar och ger dig och andra företagare återkoppling – live och ocensurerat.

Med lite tur kommer Lisa skriva om just din produkt och på så sätt ge den en extra skjuts på vägen mot ökad försäljning.

Välkommen!

Om Lisa Förare Winbladh

Lisa Förare Winbladh är matskribent, föreläsare, underhållare och mycket annat. I MatLust-sammanhang har hon varit enormt uppskattad som live-smakexpert där hon ärligt, konstruktivt och med glimten i ögat ger tips och råd till matföretagare.

Tips!

På förmiddagen den 26 mars arrangerar MatLust en introduktion kring livsmedel och hållbarhet – även det på Grillska Huset i Gamla Stan. Passa på att slå två flugor i en smäll och tillbringa en heldag med MatLust – läs mer här!

Daniel Dworetsky

Projektledare, MatLust Living Lab inom MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post

Ida de Oquiñena (föräldraledig)

Kommunikation & sociala medier, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 064 42
E-post

Uppdaterad: 16 mars 2020
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram