Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

En sista chans att ta del av Omtag Nu:s affärsutvecklingsprogram – gå från idé till handling på 90 dagar

19

JAN

Datum: 19 jan 2023

Tid: 09.00–10.00

Plats: Uppstarten sker digitalt via Zoom.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Affärsutvecklingsprogrammet hjälper företagare att gå från idé till handling, utveckla företaget och gör bättre affärer inom 90 dagar. Programmet stöttar små och medelstora företag främst i Stockholms län, verksamma inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen och som drabbats av coronapandemins effekter. Platserna är begränsade så anmäl gärna ditt intresse redan idag.

FRÅN IDÈ TILL HANDLING INOM 90 DAGAR

Med hjälp av duktiga och välkända experter ger vi ditt företag personlig coachning, branschförståelse och konstruktiv feedback. Du bidrar till ditt företags utveckling genom din förändringsvilja, genom att prioritera dina coachmöten och uppgifter mellan dessa.

På mindre än 90 dagar arbetar du tillsammans med coachen fram en handlingsplan. I processen får du tillgång till en strategisk experts kunskap när ni går igenom företagets verksamhet. Du kan också välja att få feedback på era utmaningar i en workshop där ett flertal sakkunniga personer med relevant kompetens deltar. Allt utifrån era behov och med syfta att stärka och utveckla ditt företag och rusta er för tillväxt.

I januari/februari 2023 startar vi en sista omgång av affärsutvecklingsprogrammet inom Omtag Nu. Platserna är få och eftertraktade bland små och medelstora företag och andra organisationer i besöks-, upplevelse-, och livsmedelsbranschen och som drabbats av pandemin kan få stöd och coachning till bättre affärer. Så avvakta inte utan ansöka idag!

VAD TIDIGARE DELTAGARE SÄGER:

– Affärsutvecklingsprogrammet gav mig insikter och verktyg att se på vårt företag med nya ögon. Det gjorde att vi kan bli ännu bättre på hur vi bemöter  och erbjuder fantastiska upplevelser till våra gäster. Min coach Johan satte bra press på mig och fick mig att tänka till ordentligt, sätta långsiktiga mål och förstå hur vi ska prioritera och vi fick ner vår vision på papper och ut i handling. Nu ser vi tydligare vilken väg vi ska gå och hur vi ska komma dit.

Mattias Johansson, Engsholms slott, Mörkö

AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAMMETS PROCESS OCH HANDLINGSPLAN

Inom 90 dagar arbetar vi tillsammans fram en handlingsplan. I processen får du tillgång till en strategisk coach som går igenom företagets verksamhet. Du erbjuds också feedback på dina strategiska utmaningar i en workshop där ett flertal sakkunniga personer med relevant kompetens deltar. Allt i syfte att stärka och utveckla ditt företag och rigga det för tillväxt.

AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAMMETS OLIKA DELAR

Affärsutvecklingsprogrammet består av fyra delar.

  1. Uppstartsmöte i grupp och tilldelning av affärscoach.
  2. Nulägesanalys och individuell affärscoachning.
  3. Expertrådgivning utifrån coachens rekommendationer om hur du tar ditt bolag till nästa nivå.
  4. Avslutning i grupp – lärdomar och erfarenhetsutbyte (fysisk träff).

HAR DU VAD SOM KRÄVS?

Det är en stor fördel om ni kommit en bit på er "resa", att ni har en viss omsättning, ett antal anställda och potentialen att via era produkter och tjänster skapa värde både för er och gärna samhället samtidigt som det är i linje med målen inom Omtag Nu.

LÄS MER OM AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAMMET

Affärsutvecklingsprogrammet i Omtag Nu är kostnadsfritt (värde ca 50 000 kr) och riktar sig till små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen. I programmet hjälper vi er – i samarbete med Connect Sveriges experter och nätverk – att hantera företagets utmaningar och skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet. Affärscoachen och deltagande företags representant matchas under den aktuella dagen och bestämmer ett första tillfälle att ses och gör upp en plan för kommande träffar inom ramen för programmet.

Vi kommer att kontakta dig efter att vi gått igenom din ansökan och skicka en Zoom-länk till uppstartstillfället i början av veckan före 19 januari.

FLER AKTIVITETER INOM OMTAG NU

Läs gärna också en kort beskrivning om vilka andra utvecklingsprogram vi erbjuder och välj vilka som intresserar dig och som du kvalificerar dig och ditt företag till dessa här. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala media för att hålla dig uppdaterad och få inbjudningar till när vi släpper nya platser till våra utvecklingsprogram och aktiviteter.

Uppdaterad: 11 januari 2023
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram