Meny

Sara Jervfors nominerad till hederspris vid STELLA-galan

Sara Jervfors, kostchef i Södertälje kommun och projektchef för MatLust, har nominerats i kategorin ”Årets STELLA-hederspris” vid STELLA-galan som går av stapeln den 28 januari, 2018.

Sara Jervfors går, med sitt mångåriga arbete med att använda den offentliga måltiden som drivkraft för hållbar utveckling, i bräschen för landets alla kostchefer. I projekt MatLust leder hon dessutom arbetet med att påverka hela den stockholmska livsmedelsnäringen i en mer hållbar riktning och samtidigt etablera Södertälje som regional kunskapsnod för hållbara livsmedel.

STELLA-galan prisar enbart kvinnliga proffs inom mat- och dryckesbranschen. Galan vill lyfta fram fler kvinnliga branschförebilder och priser kommer delas ut i nio kategorier. Vinnarna utses den 28 januari, 2018.

Sara Jervfors är nominerad i kategorin ”Årets STELLA-hederspris” tillsammans med Malin Söderström och Karin Fransson.

"Otroligt hedrande att bli nominerad! säger Sara Jervfors. Alla nominerade är superproffs och förebilder för dagens och framtidens kvinnor i livsmedelsbranschen."

"Vi har kommit långt med de offentliga måltiderna i Södertälje, fortsätter Sara Jervfors. Med projekt MatLust kan vi ta fler steg genom nya och innovativa grepp, till exempel skapar vi nya marknader för små och medelstora livsmedelsföretag genom att använda alla kostenhetens kök som testbädd för utveckling av nya, hållbara produkter."


Läs mer om STELLA-galan.

Uppdaterad: 4 september 2019
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

Aktiviteter

MatLust erbjuder kostnadsfria aktiviteter för små och medelstora livsmedelsföretag i Stockholms län. Nya aktiviteter läggs till löpande och vi hoppas att vi […]

Utvecklingsprogram

Kostnadsfria utvecklingsprogram som hjälper ditt företag att växa MatLust erbjuder olika utvecklingsprogram som är anpassade för små och medelstora livsmedelsföretag […]

Produktutveckling/testbädd

MatLusts testbädd erbjuder företag möjligheten att utveckla hållbara livsmedelsprodukter i nära samarbete MatLusts testbädd erbjuder företag möjligheten att utveckla hållbara […]

MatLust

MatLust är ett EU-projekt som ska stärka en hållbar livsmedelsnäring i Stockholmsregionen genom att kostnadsfritt stötta små och medelstora företag. MatLust erbjuder utvecklingsprogram, nätverk och andra former av stöd.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Missa inget! Få nyheter och annan information om våra aktiviteter och utvecklingsprogram direkt i din inkorg.

Prenumerera på nyhetsbrevet
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram