Hoppa till huvudinnehållet
MatLust, logoEU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

MatLusts Ekoutmaning 2016!

MatLust undersöker hållbarheten hos restauranger i Södertälje.
Vilken restaurang tycker du ska vara med? Var med och nominera!

Projekt MatLust ger kostnadsfritt stöd till livsmedelsföretag så att de blir mer hållbara och lönsamma. Till exempel vill vi inspirera fler restauranger att arbeta med hållbar mat. Därför gör vi nu en kartläggning av hur de arbetar med exempelvis ekologiska och närproducerade produkter.

Sammanställningen kommer ge både restaurangerna och konsumenter kunskap och inspiration. Konsumenterna får reda på var det hållbara utbudet finns, restaurangerna stimuleras att arbeta mer aktivt med hållbara produkter och rätter på menyn.

Vi genomför kartläggningen i Södertälje kommun under september och oktober och därefter presenterar vi resultatet för både företag och allmänhet. Vi vill poängtera att kartläggningen ska inspirera och stimulera och lyfta fram goda exempel - inte hänga ut de som inte är bland de bästa. Restaurangägare ska VILJA vara med och ha ett intresse av att delta och utveckla sin verksamhet.

Nu öppnar vi för alla att nominera restauranger som bör vara med i kartläggningen. Är du själv restaurangägare går det utmärkt att nominera din egen restaurang.  Du kan också nominera någon annan. Våra enda krav är att restaurangen finns i Södertälje kommun och att den serverar lunch och/eller middag.

Klicka här för att nominera en restaurang till MatLusts Ekoutmaning!

Vi vill ha din nominering senast den 20 september.

Uppdaterad: 4 september 2019
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram