Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Energi och entusiasm på MatLusts uppstart

Vi är otroligt glada över att 170 personer deltog i uppstarten av projekt MatLust. Vi bär med oss deltagarnas glädje och entusiasm i vårt fortsatta arbete.

Den vackra vinden på Tom Tits Experiment sprudlade av nyfikna deltagare som fick lyssna till kommunstyrelsens ordförande i Södertälje, Boel Godner, Saltå Kvarns VD Johan Ununger och många fler som berättade om vad som gör Södertälje unikt när det gäller hållbarhet och mat. Här finns producenter, forskning och prisbelönta privata och offentliga aktörer - och här byggs också Södertälje Science Park just nu upp.

En viktig ingrediens i uppstarten var att lyssna till de företag som är intresserade av Matlust. Hela 80 intresseanmälningar kom in med idéer och förslag på vad vi i MatLust kan göra för att skapa en hållbar livsmedelsnäring i Stockholmsregionen.

För er som inte kunde delta, var inte ledsna. Det kommer fler möjligheter! Till exempel kan ni redan nu gå in på matlust.eu och dels fylla i vår intresseanmälan som ligger direkt på startsidan, dels anmäla er till ett antal aktiviteter med start den 19 januari 2016.

Ni kan också gilla MatLust på Facebook. Där får ni löpande information om allt vi gör.

Stort tack till alla er som deltog med energi, entusiasm och kreativitet!

Uppdaterad: 4 september 2019
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram