Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Trendföreläsning & Info Matverk Sthlm

2

JUN

Datum: 2017-06-02

Tid: 09:00–11:00

Plats: Paradiset City, Regeringsgatan 44, Norrmalm/Stockholm

Kostnadsfritt att delta. MatLust och Länsstyrelsen bjuder på frukost från kl. 08:30.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Välkommen till ett högintressant frukostmöte för dig som är livsmedelsföretagare och gillar innovationer!

Vi ses på härliga Paradiset City på Regeringsgatan och tar först del av en spännande och matnyttig trendföreläsning med Eric Persson från Crossover Creative. Eric kommer att prata om hur trender uppstår och hur de driver utveckling. Istället för att uppehålla sig i globala trender och nya företeelser så ger spaningen en kort överblick inom matområdet i Sverige för att därefter snabbt landa på tjänste- och produktnivå med innovativa förtecken. Perfekt för dig som är intresserad av att få inspiration och kunskap för att komma vidare med egna idéer men även för att se om din produkt ligger i linje med någon viktig trend just nu.

Därefter uppmuntrar vi dig att stanna kvar för att lyssna på information om matinnovationstävlingen Matverk Stockholm. Matverk är Sveriges största produktutvecklingstävling för kockar, råvaruproducenter, och förädlare som tävlar i lag. Regiontävlingen i Stockholm arrangeras av oss på MatLust och Länsstyrelsen i Stockholm. I laget kan 2–3 personer ingå: en råvaruproducent, en förädlare och/eller matlagare samt en tredje lagmedlem som kan vara formgivare, förpackningsdesigner eller kommunikatör. Råvaran ska vara producerad/ha sitt ursprung i Stockholms län.

Matverk är en fantastisk arena för att hitta nya, kreativa och innovativa samarbeten och en språngbräda till marknaden för nya livsmedel/maträtter. Läs mer om Matverk Stockholm på www.matlust.eu/matverk och om den nationella tävlingen på www.matverk.se. Kolla även in filmer från förra årets final i Matverk Stockholm på MatLusts YouTube-kanal - klicka här!

Program (cirkatider)

Kl. 08:30: Frukost serveras.

Kl. 09:00: Trender inom matområdet med Eric Persson från Crossover Creative.

Kl. 10:15: Information och inspiration kring Matverk Stockholm 2017.

Anmäl dig via länken till höger. Efter frukostmötet rekommenderar vi att du kilar ner på stan till Smaka på Stockholm och njuter av all världens mat. Där kan du också hälsa på i Matverks monter, där även MatLust finns på plats.

 

 

Uppdaterad: 12 april 2017
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram