Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Tävla i Sveriges största matinnovationstävling - kom på inspirationsträff 25 maj!

25

MAJ

Datum: 2016-05-25

Tid: 13:00–16:00

Plats: City Conference Center, Norra Latin, Stockholm

Ladda ner inbjudan för mer information (pdf ca 500 kb)

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Skapa framtidens produkt av lokala råvaror med smak av Stockholm!

Matverk är Sveriges största produktutvecklingstävling för råvaruproducenter, förädlare och kockar som tävlar i lag. För första gången arrangeras nu Matverk i Stockholms län i regi av MatLust och Länsstyrelsen i Stockholms län. Den 25 maj bjuder vi på information och inspiration kring MatVerk. Kom och inspireras till nya samarbeten kring förädling av råvaror och skapa något unikt för Stockholm – en framtida klassiker.

I fjol tävlade hela 105 nya produkter från 21 landskap i Sverige. Vinnarna möts i en riksfinal. De som vann var en Ramslökgremolata från Gotland och tvåa kom en skogskorv från Sörmland. Nu är det dags för Stockholms län att visa sina matinnovationer.

Ta chansen – anmäl ditt eget lag till Matverk!

I laget kan 2–3 personer ingå: en råvaruproducent, en förädlare och/eller matlagare samt en tredje lagmedlem som kan vara formgivare, förpackningsdesigner eller kommunikatör. Råvaran ska vara producerad/ha sitt ursprung i Stockholms län.

Är du intresserad och vill veta mer?

Anmäl dig till vår inspirationsdag (anmälningslänk ovan till höger) i Stockholm den 25 maj eller kontakta Kontakta Eva Helén på projekt MatLust:
E-post: eva.helen@sodertalje.se.
Tel: 08-523 037 57.

 

Uppdaterad: 21 mars 2016
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram