Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Stärk ditt företag med digitalisering!

27

APR

Datum: 27 apr 2023

Tid: 09.30–12.00

Plats: Digital via Zoom.

Detta seminarium är kostnadsfritt och anpassat för små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen som påverkats av den pågående pandemin.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Digitalisering handlar om att använda digital teknik för att göra verksamheten starkare, mer konkurrenskraftig och lönsam. Det kan handla om stora beslut och investeringar, men lika gärna om små beslut som är lätta att implementera och kan spara både tid och pengar.

Kanske handlar det för dig om att effektivisera interna processer som fakturahantering eller om nya säljkanaler som e-handel? Eller så handlar det om att bli strået vassare på sociala medier eller hur ni lagrar information på företaget?

Nu kan ditt företag få kostnadsfritt stöd på digitaliseringsresan! Den 27 april kl. 09:30-12:00 är företagare inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen välkomna till ett seminarium där vi fokuserar på konkreta vinster och effekter som du och företaget kan uppnå. Aktuella nya områden som kommer presenteras och förklaras är ChatGPT och andra system som använder AI.

Med hjälp av experten Sarah Watz får du först en genomgång av digitaliseringens möjligheter och hur du kan tänka för att identifiera ditt företags behov. Därefter får du i workshopformat arbeta med att hitta områden som du vill förbättra. Under seminariet får du både själv reflektera och lyssna till andra i liknande situation – och på så sätt få insikter om vad just ditt företag behöver.

Men det är bara första delen! Efter 27 april kan små och medelstora företagare som kan få stöd genom Omtag Nu-projektet anmäla intresse för fortsatt kostnadsfritt fördjupat stöd. Ett begränsat antal företag får två möjligheter att arbeta vidare med att göra verkstad av sin digitaliseringsresa. Fördjupningarna erbjuds den 12 och 24 maj i mindre grupper där coachning och presentation sker i smågrupper som fördjupar kunskaperna på temat: hemsida och e-post/nyhetsbrev (12 maj) respektive att-göra-listor och kundvårdssystem (24 maj). Vid seminariet den 27 april berättar vi hur du gör en intresseanmälan.

I KORTHET:

  1. Anmäl dig till seminariet den 27 april kl. 09:30-12:00. Här får du värdefulla insikter om digitaliseringens möjligheter och även jobba själv med ditt företags behov.
  2. Information om intresseanmälan till fördjupningarna den 12 respektive 24 maj ges under webbinariet den 27 april. Notera att ett begränsat antal företag kan erbjudas det fördjupade stödet.

SAGT AV TIDIGARE DELTAGARE I FÖRDJUPNINGEN

Kärnfullt och lättbegripligt.

Bra grundlig bakgrund som sedan översatts till konkreta tips och förbättringsmöjligheter.

Det känns fantastiskt att få ta del av Sarahs långa erfarenhet och kunskap kring detta och bli guidad kring verktyg och effektiv strategi på så kort tid.

Jag uppskattade det raka och tydliga språket. Jag fick mycket bra information för att fatta beslut för min egen verksamhet och förbättringar. Superbra!

Bra genomgång och trots att jag inte har jobbat i de system förstod jag betydelsen av att använda dessa.

Viktigt att notera är att detta digitaliseringsprogram är kostnadsfritt och anpassat för små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen.

Sagt om Sarah Watz

Sarah är en van föreläsare, utbildare, coach och mentor med digitalisering som specialistområde. Hon driver en egen entreprenörsskola och har lång erfarenhet av att stötta små och medelstora företag till ökad tillväxt, både individuellt och i grupp.

Sarah håller i seminariet den 27 april och ansvarar även för den fördjupning som vi kan erbjuda ett mindre antal företag.

Sarah Watz, expert på att stötta små och medelstora företag inom bl.a. digitalisering.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Uppdaterad: 24 april 2023
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram