Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Små steg kan ge stor effekt – stärk ditt företag med digitalisering!

8

MAR

Datum: 8 mar 2022

Tid: 09.30–12.00

Plats: Digitalt via Zoom

Detta seminarium är kostnadsfritt och anpassat för små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen som påverkats av den pågående pandemin.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Digitalisering handlar om att använda digital teknik för att göra verksamheten starkare, mer konkurrenskraftig och lönsam. Det kan handla om stora beslut och investeringar, men lika gärna om små beslut som är lätta att implementera och kan spara både tid och pengar.

Kanske handlar det för dig om att effektivisera interna processer som fakturahantering eller om nya säljkanaler som e-handel? Eller så handlar det om att bli strået vassare på sociala medier eller hur ni lagrar information på företaget?

Nu kan ditt företag få kostnadsfritt stöd på digitaliseringsresan! Den 8 mars kl. 09:30-12:00 är företagare inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen välkomna till ett seminarium där vi fokuserar på konkreta vinster och effekter som du och företaget kan uppnå.

Med hjälp av experten Sarah Watz får du först en genomgång av digitaliseringens möjligheter och hur du kan tänka för att identifiera ditt företags behov. Därefter får du i workshopformat arbeta med att hitta områden som du vill förbättra. Under seminariet får du både själv reflektera och lyssna till andra i liknande situation – och på så sätt få insikter om vad just ditt företag behöver.

Men det är bara första delen! Efter 8 mars kan du anmäla intresse för fortsatt fördjupning och stöd, också det kostnadsfritt. Här får ett begränsat antal företag arbeta vidare under våren med att göra verkstad av sin digitaliseringsresa. Fördjupningen sker i mindre grupper med viss individuell stöttning. Vid seminariet den 8 mars berättar vi mer om hur du gör en intresseanmälan.

I korthet:

  1. Anmäl dig till seminariet den 8/3 kl. 09:30-12:00. Här får du värdefulla insikter om digitaliseringens möjligheter och även jobba själv med ditt företags behov.
  2. Om du vill, anmäl intresse för ett fördjupande arbete med digitalisering i ditt företag. Även det kostnadsfritt. Detta görs efter den 8 mars. Notera att ett begränsat antal företag ges plats på fördjupningen.

Viktigt att notera: detta digitaliseringsprogram är kostnadsfritt och anpassat för små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen som påverkats av den pågående pandemin.

Om Sarah Watz

Sarah är en van föreläsare, utbildare, coach och mentor med digitalisering som specialistområde. Hon driver en egen entreprenörsskola och har lång erfarenhet av att stötta små och medelstora företag till ökad tillväxt, både individuellt och i grupp.

Sarah håller i seminariet den 8 mars och ansvarar även för den fördjupning som vi kan erbjuda ett mindre antal företag under våren 2022.

Sarah Watz, expert på att stötta små och medelstora företag inom bl.a. digitalisering.

Välkommen med din anmälan!

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post

Klara Guthe Peterson

Kommunikation & sociala medier, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 063 75
E-post

Uppdaterad: 9 mars 2022
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram