Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Webbinarium: Så kan mindre leverantörer göra affärer med ICA

15

APR

Datum: 15 apr 2020

Tid: 10.00–11.00

Plats: Webbinarium

Inbjudningslänk kommer att skickas ut till alla deltagare under tisdagen den 14 april.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

MatLust och ICA välkomnar dig till ett webbinarium den 15 april där du får veta mer om hur mindre leverantörer kan göra affärer med ICA.

I dessa svåra tider gör flera stora företag inom detaljhandeln nu insatser för att stimulera och göra det enklare för mindre, lokala leverantörer att få in sina produkter i matbutikerna. Så även ICA som har en orderportal för att underlätta för mindre lokala leverantörer som inte har kapacitet att leverera till alla ICA-butiker att på ett enkelt sätt kunna göra affärer direkt med enskilda butiker.

Är du en av dessa mindre, lokala leverantörer och intresserad av att göra affärer med enskilda ICA-butiker? Då ska du delta i MatLusts och ICAs webbinarium den 15 april kl. 10:00. Då kommer du få information om de olika sätt som finns att samarbeta med ICA.

Vid webbinariet kommer du bland andra att lyssna till Gisela Pinto som är ICA Sveriges koordinator av lokala leverantörer.

Anmäl dig redan idag!

Ida de Oquiñena (föräldraledig)

Kommunikation & sociala medier, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 064 42
E-post

Daniel Dworetsky

Projektledare, MatLust Living Lab & Kommunikation, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post

Uppdaterad: 31 mars 2020
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram