Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Nätverksträff – förpackningar, hållbarhet och waste

22

MAR

Datum: 2016-03-22

Tid: 07:30–09:30

Plats: Sal H1, KTH, Mariekällgatan 3, Södertälje

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Välkommen till den första nätverksträffen inom MatLusts temanätverk som fokuserar på olika aspekter av förpackningar. Tisdagen den 22 mars bjuder vi på en expertföreläsning om hållbarhet och förpackningar med inriktning på waste.

Vilka aspekter behöver man ta hänsyn till som producent, inköpare och konsument för att kunna ställa rätt krav på en hållbar förpackning? På nätverksträffen kommer vi att ta upp hållbarhetsfrågor kring förpackningens inverkan längs hela kedjan. Allt från produktsvinn, transporter och logistik till förpackningsmaterialets påverkan på miljön etc.

Nätverksträffen leds av Katrin Molina-Besch, Avdelningen för Förpackningslogistik på Lunds Universitet och Henrik Hallberg, Neumeister Designbyrå.

Har du frågor kring denna nätverksträff eller kring temanätverket om förpackningar, kontakta Eva Helén, 08-523 037 57, eva.helen@sodertalje.se.

Uppdaterad: 22 januari 2016
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram