Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Välkommen till Ät!Stockholm 2020!

27

NOV

Datum: 27 nov 2020

Tid: 10.00–12.00

Plats: Sänds via YouTube och Facebook

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Boka in den 27 november i kalendern, för då går finalen av den nya matinnovationstävlingen Ät!Stockholm 2020 av stapeln! Läs mer på Ät!Stockholms egen hemsida.

Tempeh, steksmet, superfoods-smoothie, supercrêpe, seitankorv, vinägerdryck, fryspizza, steksmet, fermenterad dryck, julsill, tuggummi utan plast, adaptogenisk bite och kakdeg på posten… Vi har inte mindre än 12 spännande tävlingsbidrag fullspäckade med innovation och matglädje!

Ät!Stockholm 2020 är en helt ny tävling för nya, hållbara och innovativa livsmedelsprodukter baserade på svenska råvaror. Hela 12 produkter tävlar mot varandra och bedöms av en smakjury, en marknadsjury och en hållbarhetsjury. Årets startfält presenteras på Ät!Stockholms hemsida.

Tävlingen arrangeras av Södertälje kommun och Region Stockholm i samarbete med Projekt MatLust och Länsstyrelsen i Stockholm och sänds digitalt den 27 november.

Under dagen får du också ta del av ett pass på temat Stockholm - Sveriges matmarknad där vi på MatLust tillsammans med Region Stockholm och Länsstyrelsen i Stockholm berättar om arbetet och initiativen som pågår för att stärka Stockholms livsmedelsmarknad och omsätta den regionala livsmedelsstrategin i handling.

Konferencier för dagen är kocken och tv-personligheten Lisa Lemke. På plats finns också Ät!Stockholms kulinariska profil och råvaruexpert Stefan Eriksson.

Välkommen till en dag av inspiration och nya hållbara innovativa livsmedelsprodukter!

Eva Helén

Utvecklingsstrateg, MatLust Utvecklingsnod & Södertälje Science Park samt Tävlingsledare, Ät!Stockholm
Tel: 08-523 037 57
E-post

Daniel Dworetsky

Företagsutveckling & Kommunikation, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post

Ida de Oquiñena (föräldraledig)

Kommunikation & sociala medier, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 064 42
E-post

Uppdaterad: 17 november 2020
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram