Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Ledarskap & rekrytering i en tuff bransch

18

JAN

Datum: 2018-01-18

Tid: 08:00–09:30

Plats: Atelier 23, DN-skrapan, vån 23, Rålambsvägen 17, Stockholm.

Kostnadsfritt att delta. Frukost serveras kl 07:30. Notera att frukostmötet först och främst riktar sig till företagare inom måltidssektorn. Företagare inom andra delar av livsmedelsnäringen är också välkomna i mån av plats.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Svenskarna är mer matintresserade än någonsin och vi är bäst i världen på att producera kockböcker och matlagningsprogram i TV. Samtidigt står restaurangbranschen med gigantiska utmaningar och skriker efter duktig personal. Glappet finns, men varför? Handlar det om anställningsvillkor och arbetsmiljö? Hur kan branschen tänka för att få fler att vilja arbeta i restaurangbranschen och säkra kompetensförsörjningen?

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostmöte med MatLust och Pontus Frithiof. Pontus är en oerhört framgångsrik kock, krögare och entreprenör. Men han har också gjort sig ett namn för att arbeta aktivt med sitt ledarskap och med frågor som rör medarbetarna. Områden som kommunikation, feedback, återkoppling och delegering är återkommande och viktiga i hans sätt att arbeta.

Frukostmötet går av stapeln den 18 januari i Atelier 23, Pontus Frithiofs festvåning högst upp i DN-skrapan. Pontus delar med sig av sina viktigaste erfarenheter som chef och ledare – och ger tips på hur man hittar rätt medarbetare och dessutom får dem att stanna kvar i företaget.

Frukostmötet är först och främst riktat mot företagare inom måltidssektorn – men företagare inom andra delar av livsmedelsnäringen är också välkomna.

Anmäl dig redan idag – först till kvarn!

Program

07:30: Frukost serveras
08:00: MatLust hälsar välkommen
08:10: Pontus Frithiof delar med sig av sina erfarenheter kring ledarskap och rekrytering
09:00: Tid för frågor och diskussion
09:15: Uppsummering och avslut

Uppdaterad: 3 november 2017
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram