Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

IP Livsmedel – första bästa certifieringen

9

NOV

Datum: 9 nov 2021

Tid: 09.30–10.30

Plats: Digitalt seminarium via Zoom

Länk till seminariet skickas till alla anmälda den 8 november.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

För många mindre livsmedelsföretag är certifieringar ett minerat område. Hur vet jag exakt vilken certifiering som passar just mitt företag – och vad kostar det egentligen? För att inte tala om allt krångel!

De flesta certifieringar går bort för det lilla livsmedelsföretaget. Det blir dyrt, krångligt och är helt enkelt inte tillräckligt relevant.

Samtidigt kan det företag som hittar rätt certifiering dels använda det som en konkurrensfördel, dels hjälpa till att ge en övergripande koll på verksamheten.

För just mindre livsmedelsföretag finns en certifiering som utgör en bra grund vad gäller livsmedelssäkerhet – och som ofta är ett inköpskrav för att få sälja till bland annat dagligvaruhandeln. Det handlar om certifiering mot IP Livsmedel.

Den 9 november kl. 09:30 ger vi dig en kort introduktion till olika certifieringar med koppling till livsmedelssäkerhet – till exempel FSSC 22000 och BRC Food – och en fördjupning inom just IP Livsmedel.

Christina Behm Velenik, agronom och projektledare på Sigill Kvalitetssystem AB, berättar om varför certifieringen IP Livsmedel är bra för just din verksamhet och hur den kan möjliggöra för företaget att växa. Du får givetvis också guidning i hur du går tillväga för att bli certifierad.

Christina Behm Velenik, Sigill Kvalitetssystem AB.

Välkommen!

Uppdaterad: 6 oktober 2021
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram