Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Introduktion till Hållbarhet och Livsmedel

7

DEC

Datum: 2017-12-07

Tid: 11:00–13:30

Plats: Kvarnbergagatan 14 a, Södertälje

Kostnadsfritt att delta. MatLust bjuder på arbetslunch. Seminariet arrangeras av MatLust i samarbete med BERAS International.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Välkommen till MatLusts och BERAS Internationals workshop för företag som vill få en kunskaps- och inspirationsboost inom livsmedel och hållbarhet. Vi håller på i ca tre timmar och workshopen är endast till för MatLusts målgrupp; små och medelstora företag inom livsmedelssektorn.

Under dessa tre timmar får du:

>> En bred överblick över globala trender. Lyssna till Gunnar Rundgren som resonerar omkring livsmedelspolitik, livsmedelskedjan och konsumenternas efterfrågan. Gunnar är lantbrukare, författare och internationellt erkänd expert på livsmedelssystem. Han lyckas med konststycket att informera, inspirera, provocera och underhålla på en gång.

>> Framgångsexempel i att ta hållbar mat från jord till bord. Ta del av Södertäljes resa till att bli Sverigeledande inom offentlig mat och hållbarhet. En resa som rymmer kunskap och forskning kring matens produktion från jord till bord, omfattande förändringsarbete, ledarskap, organisation, tålamod och driv. Här finns massor för dig som företagare att inspireras av.

>> Lyssna till hur MatLust kan hjälpa ditt företag med integration av hållbarhet i affärsmodellen. Här resonerar vi kring hur deltagande företag ser på hållbarhet och de utmaningar de står inför, samt berättar om MatLusts kostnadsfria program för affärsutveckling, innovation och processoptimering - alla med hållbarhetsinriktning.

OBS! Workshopen är obligatorisk för deltagare i våra utvecklingsprogram och vi ägnar delar av tiden åt att prata om de företag som deltar. Antalet externa platser är begränsat.

Dag: Torsdag 7 december.
Tid: Kl. 11.00-13.30. MatLust bjuder på arbetslunch.
Plats: MatLust, Kvarnbergagatan 14a, Södertälje.
Kostnad: Kostnadsfritt att delta. Anmäl ditt intresse via länken till höger.

Uppdaterad: 20 oktober 2017
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram