Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Hållbarhetsredovisning – en konkurrensfördel för ditt företag

27

JAN

Datum: 27 jan 2022

Tid: 09.00–11.30

Plats: Digitalt webinarium

Länk till webinariet skickas ut till alla deltagare senast den 26 januari, 2022.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Är du och ditt företag redo att påbörja eller utveckla ert hållbarhetsarbete? Vill du vara med och leda utvecklingen och vara attraktiv gentemot era kunder, som leverantör och som arbetsgivare? Ser ni strategisk nytta av att göra större positiv påverkan på världen utifrån företagets verksamhet?

Anmäl då ditt intresse för vårt nya kostnadsfria hållbarhetsprogram som erbjuds i samarbete med experter från PURE ACT. Programmet har ett marknadsvärde på ca 19 920 kr och är utformat för små och medelstora företag inom livsmedels-, besöks- och upplevelsenäringen som har drabbats av den pågående covid-pandemin.

Programmets första omgång 2022 har sin första digitala träff den 27 januari kl. 09:00-11:30.

Företag i programmet deltar i fyra webinarier à 2-3 timmar under 1-2 månader. Under programmets gång får du gå en e-learning-utbildning, det skapas en nuläges- och väsentlighetsanalys för ditt företag och sedan en hållbarhetsrapport. Programmet ger även tips på hur materialet kan användas i företagets kommunikationsarbete. I programmet ingår 1 års fri tillgång till hållbarhetsrapportprogrammet Acture.

Om du är redo att ta företaget till nya nivåer och framtidssäkra er verksamhet är detta programmet för dig.

Notera att programmet har ett begränsat antal platser, så anmäl ditt intresse redan idag.

Uppdaterad: 18 januari 2022
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram