Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Hållbarhetsredovisning - en konkurrensfördel för ditt företag

31

AUG

Datum: 31 aug 2022

Tid: 09.00–11.30

Plats: Digitalt via Zoom

Länk till det digitala seminariet skickas ut till alla deltagare senast den 30 augusti 2022.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Är du och ditt företag redo att påbörja eller utveckla ert hållbarhetsarbete? Vill du vara med och leda utvecklingen och vara attraktiv gentemot era kunder, som leverantör och som arbetsgivare? Ser ni strategisk nytta av att göra större positiv påverkan på världen utifrån företagets verksamhet?

Anmäl då ditt intresse till vårt kostnadsfria hållbarhetsprogram som erbjuds i samarbete med experter från PURE ACT. Programmet har ett marknadsvärde på ca 19 920 kr och är utformat för små och medelstora företag inom livsmedels-, besöks- och upplevelsenäringen som har drabbats av covid-pandemin.

Programmets tredje omgång 2022 har sin första digitala träff den 31 augusti kl. 09:00-11:30. Övriga kurstillfällen är 14/9, 28/9 och 12/10 alla samma tid: kl. 9.00-11.30.

Företag i programmet deltar i fyra seminarier à 2-3 timmar under 1-2 månader. Under programmets gång får du gå en e-learning-utbildning, det skapas en nuläges- och väsentlighetsanalys för ditt företag och sedan en hållbarhetsrapport. Programmet ger även tips på hur materialet kan användas i företagets kommunikationsarbete. I programmet ingår 1 års fri tillgång till hållbarhetsrapportprogrammet Acture.

Om du är redo att ta företaget till nya nivåer och framtidssäkra er verksamhet är detta programmet för dig.

”Programmet ger en kickstart i hållbarhetsarbetet med guidning och verktyg för hållbarhetsplanen och hållbarhetsrapporten. Med ett strukturerat hållbarhetsarbete kan företag säkra sina affärer, attrahera kapital och kompetenta medarbetare.”

Therese Svensk och Linnea Eriksson, grundare av PureAct.

PureAct hjälper mindre företag att bygga ett strategiskt hållbarhetsarbete med en enkel, tids- och kostnadseffektiv metod.

>> Läs mer om PureAct
"Programmet hjälpte mig att på ett konkret sätt gå från ord till handling. Det är lätt att prata om hållbarhet på ett teoretiskt plan men nu har jag fått tillgång till användbara verktyg som hjälper mig att ta fram handlingsplaner i både stort och smått och sedan se till att de verkställs och följs upp. Jag är övertygad om att det är en konkurrensfördel för alla typer av företag att seriöst och trovärdigt kommunicera hur man arbetar med hållbarhetsfrågor."

Katarina Holmberg, Norrtelje Musteri

>> Läs mer om Norrtelje Musteri

Notera att programmet har ett begränsat antal platser. Anmäl intresse redan idag.

Uppdaterad: 22 april 2022
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram