Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Hållbara matkoncept – en introduktion till Diet for a Green Planet

25

JAN

Datum: 25 jan 2022

Tid: 14.00–15.00

Plats: Digitalt via Zoom

Länk till webinariet skickas till alla deltagare senast den 24 januari.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Besök hemsidan dietforagreenplanet.se

Välkommen till ett öppet webinarium den 25 januari där vi ger dig en introduktion till Diet for a Green Planet, det hållbara matkoncept som använts i Södertälje kommun i mer än 10 år och som genererat utmärkelser och uppmärksamhet i såväl Sverige som internationellt.

Diet for a Green Planet är ett koncept som kan användas och implementeras inom både privat och offentlig sektor eftersom det bygger på tumregler och förhållningssätt snarare än exakta lösningar. Under det här webinariet får du träffa experterna bakom konceptet – och praktiker som arbetar aktivt med att implementera det i sin restaurang – och cateringverksamhet.

Under webinariet får du ta del av förinspelat material från några av de personer som utvecklat och implementerat konceptet. Därefter tar en diskussion vid där du kan ställa frågor till experterna.

Experterna

De här experterna får du lyssna – och ställa frågor – till den 25 januari:

  • Helena Nordlund, projektledare, MatLust
  • Conny Bengtsson, VD, Fågelängens Catering
  • Hans von Essen, senior rådgivare, BERAS International
  • Jenny Isenborg Sultan, måltidsutvecklare, Trosa kommun
  • Åsa Cannerheim, måltidsutvecklare, Södertälje kommun

Fördjupat stöd till ditt företag

Efter webinariet ges också möjlighet att anmäla intresse för fördjupat stöd och rådgivning från våra experter kring hur du – i din verksamhet – kan arbeta med Diet for a Green Planet. Det fördjupade stödet erbjuds ett begränsat antal företag och under webinariet den 25 januari berättar vi mer om hur du anmäler intresse.

Ta chansen att lära känna ett koncept som kan stärka hållbarhetsprofilen ytterligare på din verksamhet. Anmäl dig till webinariet den 25 januari i länken ovan.

För att bekanta dig med Diet for a Green Planet-konceptet, gå till dietforagreenplanet.se.

Uppdaterad: 20 december 2021
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram