Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Frukostmöte: Certifieringar - hur ska jag tänka?

27

MAR

Datum: 27 mar 2019

Tid: 08.30–10.00

Plats: Openlab, Valhallavägen 79, Stockholm

Kostnadsfritt att delta. MatLust bjuder på frukost från klockan 08:00.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Certifieringar kan vara ett effektivt sätt att visa sina kunder, leverantörer och samarbetspartners att hållbarhetsarbetet sker på ett organiserat sätt. För vissa företag är det också en framträdande del av marknadsföringen.

Men är certifiering rätt väg att gå för ditt företag? Vilken certifiering ska du i så fall satsa på? Och vad innebär det i kostnad och tidsåtgång?

Den 27 mars bjuder MatLust in till ett frukostmöte där vi ger både allmän vägledning och möjlighet att lyfta individuella frågeställningar. I samarbete med HS Certifiering, som är experter på certifiering inom livsmedel, välkomnar vi små och medelstora livsmedelsföretag till Openlab på Valhallavägen i Stockholm. Du får ta del av en allmän vägledning kring de vanligaste och viktigaste certifieringarna och vi avsätter också tid för dig att ställa frågor som rör din verksamhet till HS Certifierings experter.

MatLusts experter finns också på plats för att berätta om de olika typer av utvecklingsstöd vi kan erbjuda ditt företag.

Vi kommer under frukostmötet att fokusera på certifieringar inom Livsmedel och Restaurang & Storhushåll och i huvudsak beröra följande certifieringar:

  • KRAV
  • EU-ekologiskt
  • IP Livsmedel (IP Sigill)
  • MSC & ASC
  • IP Arbetsvillkor
  • Från Sverige
  • ISO, FSSC och BRC
  • One Planet Plate

Vi bjuder på frukost från kl 08:00, och drar igång seminariet kl 08:30.

Välkommen!

Vid frågor, kontakta Daniel Dworetsky (daniel.dworetsky@sodertalje.se eller 08-52304805)

Uppdaterad: 18 april 2019
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram