Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Från idé till handling – utveckla företaget på 90 dagar

11

MAR

Datum: 11 mar 2022

Tid: 09.00–10.00

Plats: Digitalt via Zoom

Detta program är kostnadsfritt och anpassat för små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen som påverkats av den pågående pandemin.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Sök till affärsutvecklingsprogrammet från Omtag Nu som startar den 11 mars. Programmet stöttar små och medelstora företag i Storstockholm inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen, som drabbats av coronapandemins effekter.

Från tanke till handling inom 90 dagar

Med hjälp av duktiga och väl kända experter ger vi ditt företag personlig coachning, branschförståelse och konstruktiv feedback. Du bidrar med din kunskap, tid och förändringsvilja.

På 90 dagar arbetar vi tillsammans fram en handlingsplan. I processen får du tillgång till en strategisk coach som går igenom företagets verksamhet. Du får också feedback på dina strategiska utmaningar i en workshop där ett flertal sakkunniga personer med relevant kompetens deltar. Allt i syfte att stärka och utveckla ditt företag och rigga det för tillväxt.

Den 11 mars kl. 09:00 startar vi nästa omgång av programmet. Platserna är få och går åt fort, så alla ni företag inom livsmedels- och besöksnäringen som drabbats av pandemins effekter och vill ha kostnadsfritt stöd på vägen till något nytt – anmäl ert intresse idag! Fyll i intresseformuläret via knappen "Anmälan" och välj "Affärsutveckling".

Om affärsutvecklingsprogrammet i Omtag Nu

Affärsutvecklingsprogrammet i Omtag Nu är kostnadsfritt (värde ca 50 000 kr) och riktar sig till små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen. I programmet hjälper vi er – i samarbete med Connects experter och nätverk – att hantera företagets utmaningar och skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet.

Uppdaterad: 31 mars 2022
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram