Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Affärsutvecklingsprogrammet - från idé till handling på 90 dagar

14

SEP

Datum: 14 sep 2022

Tid: 13.30–14.30

Plats: Digitalt via Zoom

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Affärsutvecklingsprogrammet hjälper företagare att gå från idé till handling, utveckla företaget och gör bättre affärer inom 90 dagar. Programmet stöttar små och medelstora företag främst i Stockholms län, verksamma inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen och som drabbats av coronapandemins effekter. Ansök idag till nästa omgång som startar den 14 september 2022.

FRÅN IDÈ TILL HANDLING INOM 90 DAGAR

Med hjälp av duktiga och välkända experter ger vi ditt företag personlig coachning, branschförståelse och konstruktiv feedback. Du bidrar till ditt företags utveckling genom din förändringsvilja, genom att prioritera dina coachmöten och uppgifter mellan dessa. Låter det intressant? Läs mer nedan innan du anmäler ditt intresse.

På mindre än 90 dagar arbetar vi tillsammans fram en handlingsplan. I processen får du tillgång till en strategisk coach som går igenom företagets verksamhet. Du får också feedback på dina strategiska utmaningar i en workshop där ett flertal sakkunniga personer med relevant kompetens deltar. Allt syftar till att stärka och utveckla ditt företag och rusta er för tillväxt.

Den 14 september startar vi den näst sista omgång av affärsutvecklingsprogrammet inom Omtag Nu. Platserna är få och går åt fort så alla företag inom besöks-, upplevelse-och livsmedelsbranschen som drabbats av pandemins effekter, främst är verksamma inom Stockholmsregionen eller Sörmland och som ser fram emot stöd och coachning till bättre affärer och för en bättre värld - ansök idag!

VAD TIDIGARE DELTAGARE SÄGER:

– Affärsutvecklingsprogrammet gav mig insikter och verktyg att se på vårt företag med nya ögon. Det gjorde att vi kan bli ännu bättre på hur vi bemöter  och erbjuder fantastiska upplevelser till våra gäster. Min coach Johan satte bra press på mig och fick mig att tänka till ordentligt, sätta långsiktiga mål och förstå hur vi ska prioritera och vi fick ner vår vision på papper och ut i handling. Nu ser vi tydligare vilken väg vi ska gå och hur vi ska komma dit.

Mattias Johansson, Engsholms slott, Mörkö

AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAMMETS PROCESS OCH HANDLINGSPLAN

Inom 90 dagar arbetar vi tillsammans fram en handlingsplan. I processen får du tillgång till en strategisk coach som går igenom företagets verksamhet. Du erbjuds också feedback på dina strategiska utmaningar i en workshop där ett flertal sakkunniga personer med relevant kompetens deltar. Allt i syfte att stärka och utveckla ditt företag och rigga det för tillväxt.

AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAMMETS OLIKA DELAR

Affärsutvecklingsprogrammet består av fyra delar:

  1. Uppstartsmöte i grupp och tilldelning av affärscoach. Online via Zoom.
  2. Nulägesanalys och individuell affärscoachning.
  3. Expertrådgivning utifrån coachens rekommendationer om hur du tar ditt bolag till nästa nivå.
  4. Avslutning i grupp – lärdomar och erfarenhetsutbyte. Fysisk träff inklusive en frivillig efterföljande lunch på Södertälje Science Park.

HAR DU VAD SOM KRÄVS?

Det är en stor fördel om ni kommit en bit på er resa, har en viss omsättning, ett antal anställda liksom har potential att via era nuvarande och framtida produkter och tjänster skapa bestående värde både för er och samhället samtidigt som det är i linje med målen inom Omtag Nu.

LÄS MER OM AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAMMET

Affärsutvecklingsprogrammet i Omtag Nu är kostnadsfritt (värde ca 50 000 kr) och riktar sig till små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen. I programmet hjälper vi er – i samarbete med Connect Sveriges experter och nätverk – att hantera företagets utmaningar och skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet. Affärscoachen och deltagande företags representant matchas under den aktuella dagen och bestämmer ett första tillfälle att ses och gör upp en plan för kommande träffar inom ramen för programmet.

Vi kommer att kontakta dig efter att vi gått igenom din ansökan och skicka en Zoom-länk till uppstartstillfället i början av veckan före 14 september.

FLER AKTIVITETER INOM OMTAG NU

Läs gärna också en kort beskrivning om vilka andra utvecklingsprogram vi erbjuder och bocka för vilka som intresserar dig och som du kvalificerar dig och ditt företag till dessa här.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala media för att hålla dig uppdaterad och få inbjudningar till när vi släpper platser till våra utvecklingsprogram och aktiviteter.

Uppdaterad: 30 juni 2022
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram