Hoppa till huvudinnehållet
EU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Affärsutvecklingsprogrammet - från idé till handling på 90 dagar

14

SEP

Datum: 14 sep 2022

Tid: 09.00–10.00

Plats: Digitalt via Zoom

Affärsutvecklingsprogrammet hjälper företagare att gå från idé till handling, utveckla företaget och gör bättre affärer inom 90 dagar. Programmet stöttar små och medelstora företag i Storstockholm inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen, som drabbats av coronapandemins effekter. Ansök idag till nästa omgång, som startar den 14 september 2022.

FRÅN IDÈ TILL HANDLING INOM 90 DAGAR

Med hjälp av duktiga och väl kända experter ger vi ditt företag personlig coachning, branschförståelse och konstruktiv feedback. Du bidrar med din kunskap, tid och förändringsvilja.

På mindre än 90 dagar arbetar vi tillsammans fram en handlingsplan. I processen får du tillgång till en strategisk coach som går igenom företagets verksamhet. Du får också feedback på dina strategiska utmaningar i en workshop där ett flertal sakkunniga personer med relevant kompetens deltar. Allt syftar till att stärka och utveckla ditt företag och rusta er för tillväxt.

Den 14 september startar vi nästa omgång av programmet. Platserna är få och går åt fort, så alla ni företag inom besöks-, upplevelse-och livsmedelsbranschen som ser fram emot kostnadsfritt stöd och lotsning till bättre affärer som också kan innebära en bättre värld. Fyll i er intresseanmälan idag via knappen "Anmälan".

– Affärsutvecklingsprogrammet gav mig insikter och verktyg att se på vårt företag med nya ögon. Det gjorde att vi kan bli ännu bättre på hur vi bemöter  och erbjuder fantastiska upplevelser till våra gäster. Min coach Johan satte bra press på mig och fick mig att tänka till ordentligt, sätta långsiktiga mål och förstå hur vi ska prioritera och vi fick ner vår vision på papper och ut i handling. Nu ser vi tydligare vilken väg vi ska gå och hur vi ska komma dit.

Mattias Johansson, Engsholms slott, Mörkö

Om affärsutvecklingsprogrammet i Omtag Nu

Affärsutvecklingsprogrammet i Omtag Nu är kostnadsfritt (värde ca 50 000 kr) och riktar sig till små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen. I programmet hjälper vi er – i samarbete med Connects experter och nätverk – att hantera företagets utmaningar och skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet. Affärscoachen och deltagande företags representant matchas under den aktuella dagen och bestämmer ett första tillfälle att ses och gör upp en plan för kommande träffar inom ramen för programmet.

Vi kommer att kontakta dig efter att vi gått igenom din ansökan.

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post

Klara Guthe Peterson

Kommunikation & sociala medier, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 063 75
E-post

Uppdaterad: 22 april 2022
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram