Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

En upplevelse utöver det vanliga

25

OKT

Forskarträffen är kostnadsfri och vänder sig i huvudsak till företag inom livsmedelsnäringen. Frukost serveras från kl 09:00

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Boka in 25 oktober kl. 09:30-12:00 i Södertälje – då bjuder MatLust på en krispig inspirationsföreläsning om sensorisk marknadsföring!

Ett lätt tuggmotstånd, med inslag av mjuka bäriga toner eller som ett fyrverkeri i munnen?

För att nå fram till kunden behöver vi och vår produkt tilltala flera sinnen. Syn, hörsel, känsel, smak och lukt – alla är involverade när vi upplever mat och dryck. Sensorik handlar om vad vi upplever och hur vi kan beskriva våra upplevelser. Sensorisk marknadsföring ger verktyg att nå hela vägen fram till kund.

Under ledning av forskaren Johan Swahn får vi testa våra sinnen och utifrån olika företagscase lära oss om sensorik för innovativ produktutveckling, marknadsföring och branding.

Johan Swahn är i grunden kock och jobbade i över 10 år inom ICA-koncernen med att integrera forskning och näringsliv. Idag är han knuten till Sense Lab vid Grythyttan, Örebro universitet och driver framtidens forskning med fokus på sensorik och marknadsföring. Johan är även grundare till matkonsultbyrån Diaz & Swahn som är specialiserade på sensorisk marknadsföring, mattrender, innovation och produktutveckling.

MatLust bjuder på lunch för den som vill stanna kvar och prata sensorik och marknadsföring med deltagarna i MatLusts innovationsprogram.

Varmt välkommen på en upplevelse utöver det vanliga!

 

Uppdaterad: 11 september 2018
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram