Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Ekologiska framtidsdagen på Fotografiska

2

MAJ

Datum: 2016-05-02

Tid: 14:30–19:00

Plats: Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, Stockholm

Ladda ner inbjudan/program för mer information (pdf ca 500 kb)

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

OBS. Aktiviteten är fullbokad och det går inte längre att anmäla sig.

Om hållbarhet, innovationer och möjligheter i matkedjan

Välkommen till en späckad eftermiddag på Fotografiska med Organic Sweden och projekt MatLust. Vi har bjudit in en hel rad framstående experter från hela matkedjan för att diskutera hur vi kan stärka och påskynda utvecklingen av ekologisk och hållbar mat från jord till bord.

Några av de talare som framträder under dagen är författaren Gunnar Rundgren, företagsledaren Renée Voltaire, journalisten Daniel Öhman, lantbrukaren Märta Jansdotter och stjärnkocken Paul Svensson.

Vi bjuder på inspiration, idéer, spaningar, innovationer och goda exempel – och vi vill att du som deltagare är med och bidrar!

Vi har fixat en fantastiskt låg anmälningsavgift. Om du representerar ett litet eller medelstort företag,  är medlem i Organic Sweden eller privatperson betalar du endast 300 kronor för att delta. Tillhör du större företag eller offentlig sektor betalar du 800 kronor. Priser exkl. moms. Anmäl dig senast 25 april!

Läs mer i inbjudan och program (pdf, ca 500 kb)

Uppdaterad: 23 mars 2016
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram