Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Dialogmöte mellan caféer/restauranger och Miljökontoret

31

OKT

Datum: 2017-10-31

Tid: 09:00–17:00

Plats: Södertälje Stadshus, Campusgatan 26, 151 32 Södertälje

Kostnadsfritt att delta, MatLust bjuder på fika. OBS. Välj pass i anmälan. Kl. 09-12 ELLER kl. 14-17.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

För dig som driver café eller restaurang!

Välkommen att träffa MatLust och Miljökontoret. Här får du svar på frågor som rör livsmedelskontroller, tillsyn, inspektioner, ansökningar och tillstånd.

Som företagare är du beroende av att din verksamhet följer regelverk vad gäller hygien, egenkontroll etc. Samtidigt är reglerna ibland krångliga och svårgenomträngliga. Nu ger vi dig möjlighet att träffa Miljökontorets experter och inspektörer för att få de svar som du behöver för just din verksamhet.

Tisdagen den 31 oktober kl. 09-12 eller kl. 14-17 är du välkommen till Stadshuset i Södertälje. Ange i din anmälan vilket av de två passen du är intresserad av.

Program

  • Sara Jervfors, kostchef i kommunen samt projektledare för MatLust. Sara berättar om kommunes arbete med hållbarhet och kvalitet i offentliga måltider - och om projekt MatLust vars uppdrag är att hjälpa små och medelstora livsmedelsföretag att växa. Sara berättar vilket utvecklingsstöd just ditt företag kan få.
  • Miljökontorets arbete. Experter från Miljökontoret berättar om hur man arbetar med sitt uppdrag som bl.a. handlar om inomhusmiljö och livsmedelshygien och hur man vill uppnå bästa möjliga dialog med företagen i kommunen.
  • One-on-One med Miljökontorets inspektörer. På plats kan du anmäla intresse för 15 minuters egentid med en av Miljökontorets inspektörer, där du kan ställa specifika frågor som rör just din verksamhet.

Välkommen!

Dag: Tisdag 31 oktober.
Tid: Klockan 09:00-12:00 eller 14:00-17:00.
Plats: Södertälje Stadshus, Campusgatan 26, 151 32 Södertälje.
Målgrupp: Caféer och restauranger.
Arrangör: Projekt MatLust i samarbete med Miljökontoret.
Anmälan: Anmäl dig här eller via länken till höger.
Övrigt: Kostnadsfritt att delta, MatLust bjuder på fika.

Uppdaterad: 4 september 2017
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram