Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Den hemlige kocken kommer till MatLust!

20

APR

Datum: 2016-04-20

Tid: 08:00–09:30

Plats: Kvarnbergagatan 14 A i Södertälje

Frukost serveras från kl 07.30.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Lyssna till den hemlige kocken. 

Anmäl dig genast till vårt frukostmöte den 20 april för då får vi celebert besök! Mats-Eric Nilsson, känd som den hemlige kocken, berättar om glappet mellan livsmedelproducenternas tomma löften och kraven från en ny generation konsumenter som kräver ren mat och transparens.

Mats-Eric Nilsson är nyhetsjournalisten som efter 30 år i dagspressen slog igenom som fackboksförfattare. Hans böcker Den hemlige kocken och Äkta vara, som båda handlar om fusket i matbranschen, har sammanlagt sålts i mer än 360 000 exemplar. Böckerna har placerat de många livsmedelstillsatserna i centrum för matdebatten och påverkat såväl konsumenter som producenter.

Mats-Eric är idag chefredaktör för matmagasinet Hunger och en flitigt anlitad föreläsare i Sverige, Norge och Finland. I oktober 2009 tilldelades han Nationalencyklopedins kunskapspris som en av landets främsta kunskapsspridare.

Uppdaterad: 17 november 2015
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram