Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Ät!Stockholm 2022  |  MatLusts Årskonferens

22

NOV

Datum: 22 nov 2022

Tid: 10.00–14.30

Plats: Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12, Södertälje

Deltagande är kostnadsfritt, välj vilka delar av dagen du vill delta i.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Ät!Stockholm 2022  |  MatLusts Årskonferens

Boka in 22 november i kalendern, för då är du hjärtligt välkommen till Södertälje Science Park. Där bereder vi plats för hjältarna i livsmedelssverige – de små och medelstora företag som skapar nya, hållbara, innovativa och spännande produkter. Vi lovar dig en späckad dag av nätverkande, inspiration och massor av spännande smaker!

Du kan delta kostnadsfritt i Ät!Stockholm 2022 eller följa eventet live via vår YouTube-kanal. Anmäl dig till att delta fysiskt via knappen ovan. Annars följ sändningen här!

Ät!Stockholm 2022

I finalen av Ät!Stockholm träffar du 11 tävlande lag som kommer bedömas av jurygrupper inom tre områden; smak, marknadspotential och hållbarhet. Förra året vann Ostmakeriet på Rindö med sin sorbet gjord på restprodukten vassle. Den 22 november kan du smaka årets alla bidrag och även rösta på din favorit i Publikens Pris. Läs allt om tävlingen på ätstockholm.se.

Arrangörer: Södertälje kommun, MatLust Utvecklingsnod, Region Stockholm och Länsstyrelsen Stockholm.

Årskonferens med MatLust Utvecklingsnod

På MatLust Utvecklingsnods årliga inspirations- och nätverkskonferens får du träffa ett antal företag som vi vill lyfta fram för att de representerar de produkter, processer och menyer som bidrar till ett mer hållbart livsmedelssystem.

Du träffar inspirerande företag som Saltå KvarnHempster, Studio 2000, Temp:ishJordnära MatHusa GårdLily & Hanna’s, Carolas Eko, Fågelängens Catering, Grannköket Catering, Frankly Foods och Norrtelje Musteri.

Du träffar också experter och andra nyckelpersoner inom livsmedelssektorn.

Och du kan givetvis tala med oss på MatLust Utvecklingsnod om hur vi kan stötta ditt företag eller samarbeta med din organisation.

Bjussa på det du är bra på och låt dig inspireras av andra. Välkommen!

Program

Kl. 10:00-11:30: MatLust Utvecklingsnods årliga inspirations- och nätverkskonferens.

Kl. 11:30-13:00: Lunch och möjlighet att smaka på alla tävlande bidrag i finalen av Ät!Stockholm 2022.

Kl. 13:00-14:30: Finalen Ät!Stockholm 2022. Lyssna på pitcharna och delta i prisutdelningen.

Du väljer själv vilka delar du vill delta i, men vi ser gärna att du hänger med oss hela dagen!

Utöver Ät!Stockholm & MatLust-konferensen...

För dig som är intresserad av hur vi kan öka produktionen av frukt, grönt och bär i Östra Mellansverige, erbjuder vi denna dag ett särskilt seminarium i Södertälje Science Park kl. 09:00-11:00. Läs mer om frukt och grönt-seminariet här! (Det går utmärkt att kombinera deltagande i detta seminarium med deltagande i Ät!Stockholm och MatLust Utvecklingsnods Årskonferens.)

Uppdaterad: 5 juli 2023
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram