Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaEuropeiska unionens logotyp
MatLust, logosymbol

Bli en mästare på digital marknadsföring och varumärkesarbete

22

SEP

Datum: 22 sep 2022

Tid: 09.00–10.30

Plats: Zoom

Länk till respektive tillfällen skickas ut per mejl till de som antagits till programmet från antingen MatLust eller Kristina "Cina" Risberg eller Frida Berglund.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Med start den 22 september erbjuder vi små och medelstora företag i Stockholmsregionen och Sörmland att ta nästa steg och vässa sin digitala marknadsföring och utveckla varumärkesarbetet. Våra populära och erfarna experter Cina Risberg och Frida Berglund vägleder och inspirerar med exempel från verkligheten. Vi har begränsat antal platser och välkomnar ansökningar senast torsdag 15 september.

DET HÄR KOMMER DU FÅ LÄRA DIG

Du kommer delta i inspirationsföreläsningar, workshops och individuell rådgivning och bland annat att få jobba med:

  • Positionering och målgrupp
  • Identifiera rätt kanaler för din affär och din målgrupp
  • Skapa ett uttryck i ord och bild som förmedlar ditt varumärke på rätt sätt till din målgrupp
  • Planera din kommunikation och skapa ett konsekvent innehåll
  • Att använda digitala kanaler på ett framgångsrikt sätt i marknadsföringen

Deltagandet och rådgivning sker både individuellt och i mindre grupp med Cina och Frida. Det ekonomiska värdet på programmet är 12 000-15 000 kr. Programmet består övergripande av två steg. I Steg 1 jobbar du med att bygga din varumärkesplattform och att skapa konsekvent kommunikation som du i Steg 2 implementerar i form av en digital strategi och taktik.

PROGRAM HÖSTEN 2022

STEG 1

1. TORSDAG 22 SEPTEMBER. VARUMÄRKESPLATTFORM & ÖVERGRIPANDE KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 

Plats: Zoom
Preliminär tid: kl. 09:00-10:30 (1 timme, 30 min)

Vi introducerar programmet, lär känna varandra och experterna som följer ditt och de andra företagen under programmet som går ut på att skapa en varumärkesplattform, strategi för sociala medier och lära oss mer om vad som utgör ett varumärke och vikten av målgruppsstyrning.

2. MÅNDAG 26 SEPTEMBER. VARUMÄRKESSTRATEGI: TONALITET OCH VISUELLT UTTRYCK

Plats: Zoom
Preliminär tid: 8:30-9:00 (30 min)

Veckan inleds med gemensam inspirationsföreläsning om vikten av varumärkets tonalitet och visuella uttryck. Utöver detta erbjuds alla 1 h individuell rådgivning under veckan. Bokas separat med Cina.

3. MÅNDAG 3 OKTOBER. VARUMÄRKESSTRATEGI: STORYTELLING

Plats: Zoom
Preliminär tid: 8:30-9:00 (30 min)

Veckan inleds med gemensam inspirationsföreläsning om storytelling i marknadsföring. Utöver detta erbjuds alla 1 h individuell rådgivning under veckan. Bokas separat med Cina.

4. MÅNDAG 3 OKTOBER. VARUMÄRKESSTRATEGI: PLANERAD KOMMUNIKATION

Plats: Zoom
Preliminär tid: 8:30-9:00 (30 min)

Veckan inleds med gemensam inspirationsföreläsning om vikten av planerad kommunikation. Utöver detta erbjuds alla 1 h individuell rådgivning under veckan. Bokas separat med Cina.

STEG 2

5. MÅNDAG 17 OKTOBER. SOCIALA MEDIA: STRATEGI RESURSER OCH PLANERING

Plats: Zoom
Preliminär tid: kl. 09:00-12:00 (3 timmar)

Det vi lärt os i Steg 1 utgör nu grunden för att Steg 2 med fokus på sociala medial. Vi guidas av experten Frida som föreläser. Utöver detta erbjuds en timmes individuell rådgivning med Frida.

6. MÅNDAG 24 OKTOBER. SOCIALA MEDIA: TRENDER, INSIKTER OCH UPPFÖLJNING

Plats: Zoom
Preliminär tid: kl. 09:00-11:00 (2 timmar)

7. TISDAG 1 NOVEMBER. SOCIALA MEDIA: ANNONSERING (FRIVILLIG, REKOMMENDERAD)

Plats: Zoom
Preliminär tid: kl. 09:00-11:00 (2 timmar)

Totalt omfattar programmet ca 17 timmar av er tid. För att kunna delta i detta utvecklingsprogram behöver ditt företag ha verksamhet eller bas i Stockholm eller Sörmland och ha drabbats av covidpandemins effekter. Läs mer om Omtag Nu här. VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

VÅRA EXPERTER

Cina Risberg

"Det ska bli riktigt spännande att få jobba med företagens digitala marknadsföring. Intresset för Sverige som destination, lokala specialiteter och hållbarhet har aldrig varit större. Mitt främsta bidrag blir att använda all min branscherfarenhet för att hjälpa dem att mejsla fram sitt varumärke och ett attraktivt erbjudande för marknaden. Tillsammans kommer vi utforma en digital strategi som gör att de når ut till sin målgrupp på bästa sätt."

Cina Risberg, PR- och varumärkesstrateg med erfarenhet både från livsmedelsbranschen och besöksnäringen. Författare till boken och den uppmärksammade bloggen Lunch Hemma

Frida Berglund

"Jag ser verkligen fram emot att få träffa dessa drivna entreprenörer, följa dem på resan och bidra med praktiska strategier och ett nytt sätt att tänka kring marknadsföring."

Med lång erfarenhet inom besöksnäringen och en gedigen kunskap om digital marknadsföring med inriktning på sociala medier, driver Frida Berglund företaget TGR Production där hon coachar och hjälper företag med digitala strategier och praktiskt arbete. Utöver detta projektleder hon event inom marknadsföring och destinationsutveckling.

Uppdaterad: 5 juli 2023
Dela: 
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram