Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Arbeta taktiskt med ditt varumärke

9

MAR

Datum: 9 mar 2021

Tid: 13.30–15.00

Plats: Digitalt seminarium via Zoom

Seminariet sker via Zoom. Länk skickas till alla anmälda senast den 8 mars.

Aktiviteten går inte längre att anmäla sig till.

Den 9 mars erbjuder MatLust ett digitalt seminarium riktat mot små och medelstora livsmedelsföretag med fokus på kostnadseffektivt, taktiskt och smart varumärkesarbete.

Vi välkomnar tillbaka experterna Anneli Hansson och Kristina Risberg från Happy Islands som kommer vägleda oss under seminariet. De bjuder på inspiration, kunskap, goda (och kanske dåliga) exempel och övningar som företag i alla storlekar har nytta av att göra själva.

Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till Anneli och Kristina under seminariet.

(I höstas arrangerade MatLust och Happy Islands ett seminarium med rubriken ”Marknadsföring i en utmanande tid”. Det seminariet hade en liknande ansats som detta – du hittar det på MatLusts YouTube-kanal.)

Erbjudande om individuell rådgivning

Under våren (april-maj) erbjuder vi ett begränsat antal företag kostnadsfri rådgivning med Anneli eller Kristina från Happy Islands till ett värde av 12 000-15 000 kr. Information om hur du anmäler ditt intresse ges under seminariet den 9 mars. Notera att detta erbjudande avser små och medelstora livsmedelsföretag med bas i Stockholms län.

Om talarna

Kristina Risberg (t.v.) är fristående kommunikationsexpert och kreativ strateg med över 20 års erfarenhet. Fokus ligger på livsstilsrelaterad kommunikation och konsumentkampanjer – inte minst sociala medier, hållbar varumärkesbyggnad och digital PR.

Anneli Hansson (t.h.) utvecklar varumärken och kommunikation som gör skillnad för kundens affär. Hon har mångårig erfarenhet av såväl varumärkes- och designutveckling som koncept- och kommunikationsutveckling för stora och små bolag.
Uppdaterad: 9 mars 2021
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram