Hoppa till huvudinnehållet
MatLust, logoEU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Innovation

Få ut en ny produkt eller tjänst på marknaden!

I september 2021 startade sista omgången av projekt MatLusts innovationsprogram som hjälper livsmedelsföretag att snabbare komma framåt med sin produkt och mejsla fram det som är unikt och säljbart på marknaden. Under 2022 kör vi innovationsprogrammet inom ramen för projektet Omtag Nu. Programmet bygger på MatLusts upplägg, men anpassas för att passa företag inom både livsmedels- och besöksnäringen.

Anledningar för företagare att delta:

  • Du får ny kunskap och verktyg för att ta din produkt/tjänst till marknaden.
  • Du jobbar löpande med din egen produkt/tjänst och förfinar den.
  • Du får arbeta med olika aspekter kring hur du kan göra insteg på marknaden och produkten/tjänsten mer framgångsrik, innovativ och lönsam.
  • Du får kontaktytor och nätverk med andra företag och experter. Vi gör studiebesök och får inspiration av innovativa företag.
  • Innovationsprogrammet leds av experter med kunskap och erfarenhet av såväl innovationer som affärsutveckling

Om programmet

Innovationsprogrammet startar i september 2022 och pågår under ca tre månader. Det består av 7-8 träffar (oftast halvdag) med olika teman.

Här kan du se och höra företagaren Nina Isoz berätta om sin produkt A:rlig och deltagandet i projekt MatLusts innovationsprogram.

Målgrupp

Små och medelstora företag inom eller med anknytning till livsmedels- eller besöksnäringen och som antingen har nya produkter eller idéer med hållbara och innovativa inslag som de vill ta till marknaden.

Krav/förväntningar på deltagarna

Om du blir uttagen att delta i innovationsprogrammet så är kravet att du arbetar löpande med din produkt/idé.

Kostnad:

Programmet är värt 40 000 kronor, men kostnadsfritt genom Omtag Nu.

Intresseanmälan:

Gör din intresseanmälan här. Vi återkommer till dig för vidare diskussion kring ditt företags önskemål och behov. Antalet platser är begränsat och intaget sker löpande. Programmet startar varje år i september.

Eva Helén

Utvecklingsstrateg, MatLust & Södertälje Science Park samt tävlingsledare, Ät!Stockholm 2020
Tel: 08-523 037 57
E-post

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post

Uppdaterad: 14 oktober 2021
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram