Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Hållbarhet – miljö- och klimatomställning

Inom Omtag Nu erbjuder vi flera olika typer av stöd (kurser, webbinarier, workshops och enskild rådgivning) för att ge ny och ökad kunskap om hållbara matsystem och om miljölösningar som kan implementeras i företagets verksamhet.


>> Strategiskt hållbarhetsarbete – nulägesanalys & handlingsplan

Med hjälp av experter gör du en nulägesanalys av företagets råvaror, leverantörer, transporter, förpackningar, marknadskommunikation, hållbarhetssamarbeten m.m. Analysen åtföljs av en handlingsplan.


>> Hållbarhetsredovisning med koppling till hållbarhetslagen

Med hjälp av ett digitalt verktyg för hållbarhetsrapportering och expertstöd skapar du en hålbarhetsrapport för företaget med koppling till såväl hållbarhetslagen som Globala Målen.

Den 19 januari 2023 kör vi igång den sista omgången av detta program – läs mer här!


>> Kompetensutveckling hållbara matsystem – Diet for a Green Planet-konceptet

Lär dig grunderna i Diet for a Green Planet-konceptet och utforska hur du kan implementera det i din egen verksamhet. Programmet blandar gruppmoment med egen inläsning och individuell rådgivning. Här kan du läsa mer om Diet for a Green Planet.


>> Produktion & Process: miljö- och klimatslimma ditt företag

Individuellt anpassat stöd som inkluderar besök och genomgång på företagets anläggning, samt lotsning till existerande tjänster gällande exempelvis energi, utsläpp, råvara och avfall.


Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan här avseende ett eller flera av utvecklingsstöden ovan. Vi återkommer till dig för vidare diskussion kring ditt företags önskemål och behov.

Uppdaterad: 29 augusti 2022
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram