Hoppa till huvudinnehållet
MatLust Utvecklingsnods loggaOmtag Nu loggaEU, logo
MatLust, logosymbol

Digitalisering

Inom området Digitalisering erbjuder vi olika typer av stöd (seminarier, workshops och enskild rådgivning) för att ge företaget ny och ökad kompetens inom digitala lösningar och säkerhetsskapande åtgärder som kan implementeras i verksamheten.


>> Analys: Så kan ditt företag växla upp med hjälp av digitalisering

Här får du en introduktion till digitaliseringens möjligheter att stärka företags konkurrenskraft samt stöd i att identifiera relevanta utvecklingsinsatser för företaget.


>> Utvecklingsarbete: Digitala system, tjänster och produkter som stärker konkurrenskraften

Du får kompetensutveckling, analysstöd och lotsning i syfte att påbörja det digitala utvecklingsarbetet hos ditt företag. Vilka digitala tjänster det handlar om beror på vilka du har identifierat som relevanta för ditt företag. Består av coachning/rådgivning individuellt eller i grupp.


>> Automation och digitalisering av produktion

Vi ger dig expertstöd och lotsning till befintliga initiativ (t.ex. Robotlyftet) för att få stöd i automation och digitalisering av företagets produktionsprocesser.


>> Digital säkerhet

Kompetensutveckling inom riskanalys, säkerhetstänk och säkerhetssystem. Du får en introduktion till digital säkerhet samt möjlighet till en företagsanpassad workshop som syftar till att identifiera områden att arbeta med inom ditt företag. Nästa tillfälle 20 januari 2023, läs mer och anmäl dig här.


Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan här avseende ett eller flera av utvecklingsstöden ovan. Vi återkommer till dig för vidare diskussion kring ditt företags önskemål och behov.

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post

Uppdaterad: 9 november 2022
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram