Hoppa till huvudinnehållet
EU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Digitalisering

Inom området Digitalisering erbjuder vi olika typer av stöd (seminarier, workshops och enskild rådgivning) för att ge företaget ny och ökad kompetens inom digitala lösningar som kan implementeras i verksamheten.


>> Analys: Så kan ditt företag växla upp med hjälp av digitalisering

Här får du en introduktion till digitaliseringens möjligheter att stärka företags konkurrenskraft samt möjlighet till en företagsanpassad workshop som syftar till att identifiera relevanta utvecklingsinsatser för företaget.


>> Utvecklingsarbete: Digitala system, tjänster och produkter som stärker konkurrenskraften

Du får kompetensutveckling, analysstöd och lotsning i syfte att påbörja det digitala utvecklingsarbetet hos ditt företag. Vilka digitala tjänster det handlar om beror på vilka du har identifierat som relevanta för ditt företag. Består av workshops i kombination med individuell rådgivning.


>> Automation och digitalisering av produktion

Vi ger dig expertstöd och lotsning till befintliga initiativ (t.ex. Robotlyftet) för att få stöd i automation och digitalisering av företagets produktionsprocesser.


>> Digital säkerhet

Kompetensutveckling inom riskanalys, säkerhetstänk och säkerhetssystem. Du får en introduktion till digital säkerhet samt möjlighet till en företagsanpassad workshop som syftar till att identifiera områden att arbeta med inom ditt företag.


Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan här avseende ett eller flera av utvecklingsstöden ovan. Vi återkommer till dig för vidare diskussion kring ditt företags önskemål och behov.

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post

Uppdaterad: 14 oktober 2021
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram