Hoppa till huvudinnehållet
EU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Affärsutveckling

Utveckla din verksamhet – på mindre än 90 dagar!

Covid-19-pandemin har akut påverkat många branscher och företag, inte minst inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen. Men den har också satt ljuset på vikten av anpassning på lång sikt. Kommer ditt företag kunna verka som tidigare, eller måste du tänka i nya banor för att vara konkurrenskraftig och relevant för dina kunder?

Affärsutvecklingsprogrammet i Omtag Nu är kostnadsfritt (värde ca 50 000 kr) och riktar sig till små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen. I programmet hjälper vi er – i samarbete med Connects experter och nätverk – att hantera företagets utmaningar och skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet.

Från tanke till handling inom 90 dagar

Inom 90 dagar arbetar vi tillsammans fram en handlingsplan. I processen får du tillgång till en strategisk coach som går igenom företagets verksamhet. Du får också feedback på dina strategiska utmaningar i en workshop där ett flertal sakkunniga personer med relevant kompetens deltar. Allt i syfte att stärka och utveckla ditt företag och rigga det för tillväxt.

Olika faser av programmet

Affärsutvecklingsprogrammet består av fyra faser.

  1. Uppstartsmöte i grupp och tilldelning av affärscoach.
  2. Nulägesanalys och individuell affärscoaching.
  3. Expertåterkoppling, som gruppanel eller som enskilda workshops.
  4. Avslutning i grupp – lärdomar och erfarenhetsutbyte.

När startar programmet?

Programmet körs tre-fyra gånger per år med fyra företag per start. Nästa start sker kl 09:00 den 14 september, läs mer och anmäl dig här.

Utförare

Affärsutvecklingsprogrammet i Omtag Nu utförs i samarbete med Connect Sverige, en ideell organisation utan vinstintresse som finansieras genom samarbete med företag i näringslivet. Connect matchar entreprenörer och tillväxtföretagare med kompetens och kapital för att främja hållbar tillväxt. Genom frivilliga insatser från experter, investerare, mentorer och affärscoacher tillförs företag kompetens, erfarenheter och värdefulla kontakter. I kombination med en beprövad metodik skapas därmed unika möjligheter för företag att utveckla och genomlysa sina affärsstrategier och få värdefulla råd och kontakter som främjar företagens utveckling.

Anmälan

Gör en intresseanmälan här. Vi återkommer till dig för vidare diskussion kring ditt företags önskemål och behov.

Om Omtag Nu

Projektet Omtag Nu är en del av MatLust Utvecklingsnod. Läs mer om Omtag Nu här.

Mårten Thorslund

Affärskoordinator, Omtag Nu
Tel: 08-523 063 10
E-post

Daniel Dworetsky

Företagsutveckling & Kommunikation, MatLust Utvecklingsnod
Tel: 08-523 048 05
E-post

Uppdaterad: 25 april 2022
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram