Hoppa till huvudinnehållet
MatLust, logoEU, logo
Meny
MatLust, logosymbol

Affärsutveckling

Utveckla din verksamhet!

Anmäl dig till MatLusts affärsutvecklingsprogram som är kostnadsfritt för små och medelstora bolag (värde ca 50 000 kr). Programmet har ett strategiskt perspektiv med fokus på affären och vänder sig till ägare eller VD i verksamheten.

Formatet för arbetet är en affärsplan som genomlyses av experter i näringslivet och som sedan kompletteras med en konkret handlingsplan.

Syfte

Syftet med programmet är öka din konkurrenskraft både genom att sätta en tydlig riktning och konkreta målsättningar för verksamheten men också genom att verifiera de strategier som tas fram med kompetenser utifrån.

Målsättning

Programmets mål är att du ska få en tydligare väg framåt, fokusera på de långsiktiga och strategiska frågorna, öka samsynen i företaget och fokusera på rätt saker för att utveckla verksamheten vidare.

Tre faser – två versioner av programmet

Affärsutvecklingsprogrammet består av tre faser; analys, återkoppling och handling. Läs mer om programmet i informationsbladet nedan.

Målgrupp

Programmet vänder sig till ägare och/eller VD i små eller medelstora företag med tillväxtambitioner och intresse av externt stöd för att utveckla företaget vidare. Deltagare förväntas prioritera tid för de aktiviteter och möten som kommer av deltagandet och vara lyhörd för nya tankar och idéer.

Tidplan

Programmet pågår under 6-8 månader och innefattar 12-15 möten med eget arbete däremellan.

Programmet startar fyra gånger/år med fyra företag per start. Kontakta oss för att höra mer.

Utförare

MatLusts affärsutvecklingsprogram utförs i samarbete med Connect, en ideell organisation utan vinstintresse som finansieras genom samarbete med företag i näringslivet. Connect matchar entreprenörer och tillväxtföretagare med kompetens och kapital för att främja hållbar tillväxt. Genom frivilliga insatser från experter, investerare, mentorer och affärscoacher tillförs företag kompetens, erfarenheter och värdefulla kontakter. I kombination med en beprövad metodik skapas därmed unika möjligheter för företag att utveckla och genomlysa sina affärsstrategier och få värdefulla råd och kontakter som främjar företagens utveckling.

Anmälan

Gör en intresseanmälan till MatLust. Vi återkommer till dig för vidare diskussion kring ditt företags önskemål och behov.

Mer information

Daniel Dworetsky

Kommunikation, företagskontakter & programsamordning, MatLust
Tel: 08-523 048 05
E-post

Uppdaterad: 27 januari 2021
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
searchbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram