KONTAKT
Projekt MatLust

Tel: 08-523 048 05
E-post: matlust@sodertalje.se
Adress: Kvarnbergagatan 14 A 151 36, Södertälje
Följ oss på: Facebook

Introduktion till Hållbarhet och Livsmedel

Introduktion till Hållbarhet och Livsmedel

2017-05-30: Introduktion till Hållbarhet och Livsmedel


Välkommen till MatLusts förmiddag för företag som vill få en kunskaps- och inspirationsboost inom livsmedel och hållbarhet. Vi håller på i ca tre timmar och workshopen är endast till för MatLusts målgrupp; små och medelstora företag inom livsmedelssektorn.

Under dessa tre timmar får du:

>> Lyssna till Gunnar Rundgren som ger den breda överblicken över globala trender, livsmedelspolitik, livsmedelskedjan och konsumenternas efterfrågan. Gunnar är lantbrukare, författare och internationellt erkänd expert på livsmedelssystem. Han lyckas med konststycket att informera, inspirera, provocera och underhålla på en gång.

>> Ta del av Södertäljes resa till att bli Sverigeledande inom offentlig mat och hållbarhet. En resa som rymmer kunskap och forskning kring matens produktion från jord till bord, omfattande förändringsarbete, ledarskap, organisation, tålamod och driv. Här finns massor för dig som företagare att inspireras av.

>> Lyssna till hur MatLust kan hjälpa ditt företag med integration av hållbarhet i affärsmodellen. Den här workshopen har ett begränsat antal deltagare eftersom vi ägnar delar av den åt att prata om de företag som deltar. Vi berättar om MatLusts integrerade affärsutvecklings- och hållbarhetsprogram och vill också höra mer hur deltagande företag ser på hållbarhet och de utmaningar de står inför.

Dag: Tisdag 30 maj.
Tid: Kl. 11.15-14.15. MatLust bjuder på arbetslunch.
Plats: MatLust, Kvarnbergagatan 14a, Södertälje.
Kostnad: Kostnadsfritt att delta.

Anmäl ditt intresse via länken till höger. Notera att workshopen endast är till för MatLusts målgrupp (små och medelstora företag inom livsmedelssektorn) samt att antalet platser är begränsat. Får du och ditt företag inte möjlighet att vara med denna gång kommer det att komma fler chanser under året.