KONTAKT
Projekt MatLust

Tel: 08-523 048 05
E-post: matlust@sodertalje.se
Adress: Kvarnbergagatan 14 A 151 36, Södertälje
Följ oss på: Facebook

Var en del av MatLust-torget på Södertäljefestivalen!

Var en del av MatLust-torget på Södertäljefestivalen!

2018-08-24: Var en del av MatLust-torget på Södertäljefestivalen!


35 000 besökare på tre dagar – och en optimal placering mellan stora scenen och tivolit. De förutsättningarna kan vi på MatLust erbjuda ett begränsat antal utställare den 24-26 augusti. Då går Södertäljefestivalen av stapeln och vi på MatLust vill visa upp en verkligt hållbar kvalitetsmatmarknad för de tiotusentals besökare som vallfärdar till centrala Södertälje.

Ta chansen att sälja dina produkter till tiotusentals festivalfirande människor under tre intensiva augustidagar – anmäl ditt intresse så snart som möjligt!

 

Om Södertäljefestivalen och MatLust-torget

 • En stor stadsfestval som lockar ca 35 000 personer under tre dagar. Det bjuds på kända artister, tivoli, drakbåtsrace och mat från hela världen. Och så MatLust-torget som fokuserar på hållbar kvalitetsmat. Läs mer på Södetäljefestivalens webbplats eller facebook-sida.
 • MatLust-torget är placerat på parkeringen där McDonalds tidigare låg, adress: Ekdalsgatan (klicka här för kartlänk). Placeringen är optimal då den ligger mittemellan Stortorget där sommarens hetaste artister uppträder och parkeringen vid Vettersgatan där tivolit finns – de två stora publikmagneterna under festivalen. Det kommer att finnas sittplatser för besökare till MatLust-torget.

Förutsättningar för utställande företag

 • MatLust kommer att erbjuda ett begränsat antal företag monterplats. Besked om vilka som tilldelas plats ges löpande. Med så stort antal besökare (beräknas ca 35 000) är detta en ypperlig möjlighet till såväl exponering som ren försäljning.
 • Utställare måste representera ett befintligt företag.
 • Utställande företag tilldelas en monteryta som är ca 2,3×2,3 m. Utställande företag betalar ingen hyra vare sig för platsen eller för montern. All inredning i montern ombesörjs dock av utställande företag.
 • Utställande företag kan sälja mat och livsmedel i olika format: portionsvis, förpackade produkter, lösplock… Även food trucks kan ges möjlighet att vara med på marknaden. Huvudsaken är att de produkter som säljs har en tydlig hållbarhetsinriktning.
 • Deltagande företag förväntas bemanna sin monter under hela dagar och vi kommer att prioritera utställare som kan bemanna en monter under alla festivalens tre dagar. Troliga öppettider: fredag 24/8: 10:00-20:00, lördag 25/8: 10:00-18:00, söndag 26/8: 10:00-17:00.
 • Det kommer finnas tillgång till el. Eventuella spisplattor, kylar och annan utrustning ombesörjs av resp. utställande företag.
 • Det finns ingen nattförvaring för livsmedel eller utrustning. Resp. monter måste packas ner i slutet av resp. dag och packas upp nästa morgon.

Så här gör du om du vill ställa ut under Södertäljefestivalen:

 • Fyll i intresseanmälan som du hittar via denna länk. Svara på alla frågor så tydligt som möjligt.
 • Vi ger löpande besked till de företag som ges plats.