KONTAKT
Projekt MatLust

Tel: 08-523 048 05
E-post: matlust@sodertalje.se
Adress: Kvarnbergagatan 14 A 151 36, Södertälje
Följ oss på: Facebook

Ledarskap & rekrytering i en tuff bransch

Ledarskap & rekrytering i en tuff bransch

2018-01-18: Ledarskap & rekrytering i en tuff bransch


Svenskarna är mer matintresserade än någonsin och vi är bäst i världen på att producera kockböcker och matlagningsprogram i TV. Samtidigt står restaurangbranschen med gigantiska utmaningar och skriker efter duktig personal. Glappet finns, men varför? Handlar det om anställningsvillkor och arbetsmiljö? Hur kan branschen tänka för att få fler att vilja arbeta i restaurangbranschen och säkra kompetensförsörjningen?

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostmöte med MatLust och Pontus Frithiof. Pontus är en oerhört framgångsrik kock, krögare och entreprenör. Men han har också gjort sig ett namn för att arbeta aktivt med sitt ledarskap och med frågor som rör medarbetarna. Områden som kommunikation, feedback, återkoppling och delegering är återkommande och viktiga i hans sätt att arbeta.

Frukostmötet går av stapeln den 18 januari i Atelier 23, Pontus Frithiofs festvåning högst upp i DN-skrapan. Pontus delar med sig av sina viktigaste erfarenheter som chef och ledare – och ger tips på hur man hittar rätt medarbetare och dessutom får dem att stanna kvar i företaget.

Frukostmötet är först och främst riktat mot företagare inom måltidssektorn – men företagare inom andra delar av livsmedelsnäringen är också välkomna.

Anmäl dig redan idag – först till kvarn!

Program

07:30: Frukost serveras
08:00: MatLust hälsar välkommen
08:10: Pontus Frithiof delar med sig av sina erfarenheter kring ledarskap och rekrytering
09:00: Tid för frågor och diskussion
09:15: Uppsummering och avslut